Actualitate

Eşec total la reluarea protestelor anti-Băsescu

Mai puţin de zece persoane s-au adunat joi seara în faţa Prefecturii să protesteze împotriva preşedintelui Traian Băsescu. Când au văzut că sunt atât de puţini, oamenii au abandonat orice cauză şi au decis să se revadă în acelaşi loc, dar numai luni seara la ora 19.00.

„Protestele  anti-Băsescu vor continua la Bistriţa ca  urmare a tentativei acestuia de a reveni în funcţia de Preşedinte al României, ignorând voinţa populară a 8.459.053 de cetăţeni romani activi, exprimata prin vot. Mesajul transmis prin Petiţia Grupului de de Iniţiativă Civică “Protest ’12” (exceptand solicitarea adresata CCR) rămâne acelaşi. Manifestările ce vor avea loc zilnic, între orele 19-20, până în data de 31 august 2012, rezervându-ne dreptul de a o reînnoi, ori de câte ori va fi cazul şi a continua manifestaţiile, până la demisia preşedintelui Traian Băsescu”, se arata într-un comunicat, remis redacţiei noastre în cursul zilei de joi, de Grupul de de Iniţiativă Civică “Protest ’12”.

La ora 19.00, în faţa Prefecturii nu s-au adunat decât o mână de oameni. Nu au scandat nimic, iar după o perioadă destul de scurtă manifestanţii au decis să plece hotărâţi să intre în pauză până luni. Doar urmează week-endul! 

    

8 comentarii

  • foarte bine. ma si asteptam la asta. ce sa faci cu un doctor,doi pensionari si alti trei ……… . asta e miting ???? la munca toata lumea. ca vine iarna si iarasi iesiţi in strada ca nu aveţi ce manca.

  • Doamna Cristiana, este vorba de o simpla nesincronizare, intre parerile unora si ale altora dintre noi, cu privire la oportunitatea sau nu, a reluarii protestelor ! Multi dintre noi n-am putut fi contactati, altii sunt in concediu, etc. Asteptam insa cu interes, primele cuvinte ale „marelui invingator de la masa verde” si apoi vom vedea! Astazi , salut cu mare bucurie numirea doamnei Mona Pivniceru , in functia de ministru la Justitie ! Este o victorie a democratiei si a profesionalismului !

    • Eu nu salut numirea doamnei Pivniceru ( ce nume predestinat) ca titular la ministerul justitiei. Mi se pare fortata, si nu vad decat o inasprire a mecanismului MCV pentru tarisoara noastra, doamna ministru avand unele iesiri nu tocmai ortodoxe, contabilizate ca atare de catre partenerii nostrii europeni.

  • Pentru Bistrita si atatia sunt prea multi. Bistrita nu merita mai multi protestatari, pentru ca nu are cetateni. Aici exista multi, multi, multi locuitori. La cata umilinta sunt gata Bistritenii in general sa accepte, si la apetitul de „descurcareala” tipice basismului, sunt prea multi. Personal ii respect, indiferent de opinia altora.

  • aceste asa zise manifestari ,nu sunt altceva decat o incercare a usl de a continua revolta borfasilor cu care au ajuns la putere acest grup de mafioti tonta si cacarau!

  • Doamna Mary, aveti un nume predestinat, atat de frumos ! De unde oare , in sufletul dvs,atata ura, invidie, prejudecati si frustrari ?

  • nu se poate numi esec . esec au fost oamenii astia si azi iarna . acum nu mai e esec ….. e deja muuuuult mai mult. dar ei persevereaza. oricum : va doresc la mai mare !!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS