Actualitate

Eveniment privat la Colibița, întrerupt de forțele de ordine. Ce sancțiuni s-au dat

În cursul nopţii trecute, efective din cadrul Inspectoratului de Poliție şi Inspectoratului de Jandarmi Bistrița-Năsăud au desfăşurat o acţiune în localitatea Colibița, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse în contextul stării de alertă.

Astfel, forţele de ordine au intervenit la punctul de lucru al unui agent economic din Colibița, unde s-a constatat că se desfăşura un eveniment privat, în spaţiu închis, contrar prevederilor legale, informează IPJ BN.

Având în vedere cele constatate, polițiștii și jandarmii au întrerupt evenimentul și au aplicat un număr de 46 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 22.000 de lei, pentru încălcare prevederilor Legii 55/2020, evenimentul respectiv fiind întrerupt.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii bistrițeni împreună cu jandarmi şi polițiști locali au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. La aceste activităţi au participat 145 de efective. Au fost verificate 69 de societăți comerciale, fiind legitimate totodată peste 1.400 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 81 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 22.500 de lei.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS