Sport

Evenimente de marcă pentru iubitorii sporturilor de contact, la Bistrița

La Bistrița va avea loc, în 27 aprilie, Campionatul Național de K1 pentru amatori, iar a doua zi, în 28 aprilie, a 8-a ediție a Galei Transilvania Mix Kombat pentru luptători profesioniști.

În 27 aprilie, Federația Română de Arte Marțiale de Contact organizează Campionatul Național în Ring (K1 Style) și Cupa României pe Tatami (LC/KL) pentru copii, cadeți, juniori, seniori și categoria master.

La Gala Transilvania Mix Kombat din 28 aprilie, începând cu ora 18.00 vor avea loc 12 meciuri de kickboxing profesionist, dintre care trei internaționale. Main event va fi meciul dintre Dorian van den Abeele din Belgia și bistrițeanul Sebastian Lutaniuc.

Înfruntările vor fi găzduite de Sala Polivalentă din parcul municipal.

La Campionatul Național vor lupta patru sportivi legitimați la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud: Darius Moldovan, Patrick Cătană, Emanuel Ianos și Roberto Varga. La Transilvania Mix Kombat, clubul Gloria va fi reprezentat de Remus Tărpian.

”Investițiile în sport sunt indirect investiții în sănătate. Mă bucur că și clubul Gloria a deschis o secție pentru sporturi de contact. În Campionatul Național vor lupta și patru sportivi de la Gloria, iar la Transilvania Mix Kombat – unul. Ca o recunoaștere a ceea ce se întâmplă aici, în 7 iunie va avea loc la Bistrița prima ediție a Dynamite Fighting Show, la TeraPlast Arena. Mă bucur că se va auzi din nou despre sportul din Bistrița-Năsăud. Pentru iubitorii sporturilor de contact urmează o perioadă de foc, cu evenimente la cel mai înalt nivel“, a declarat într-o conferință de presă Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, instituție parteneră a evenimentului.

7 comentarii

  • Bă fraților,lăsați-ne cu campionii de carton a lui Ionel Burduhos…cică se lupta în main event cu un sportiv belgian foarte cunoscut :)))) și dacă îl cauți pe adversarul lui Lutaniuc pe net îți dă ca e chelner 😅😅…când o să câștige într-un meci cu Rambo,Cozmanca,Ristea,Iancu -Tancu sau de ce nu Latescu…atunci jos pălăria! Până atunci muncă tată și lasă meciurile cu no name-urile ca mori ca și “legenda necunoscută “!

    16
  • Când s-a dus Lutaniuc în China la recomandarea maestrului Burduhos în prima repriză l-o făcut pachet Chinezu :))) acuma sa ii ridice moralul îi aduce in main event un taximetrist ca e duminică gala și e liber omu !! Parcă văd ca la anu în main event intra cu Lazany 😅😅

    15
  • Domnul mare big Lazany ce cauta acolo?In calitate de ce a fost invitat?Daca sunt fan al sportului oricare ar fi el trebuie sa vad doar PSD in fata ochilor?

  • Parca d nu-l Burduhos a fost exclus din funcția de consilier pt bătăile din club și alte prostii acum Iara revine in forța , dar la noi se poate orice !!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.