Actualitate

Fără să fie obligată, Primăria Lunca Ilvei a amenajat un spațiu pentru Poștă

Primăria Lunca Ilvei a amenajat un sediu pentru Poșta Română fără costuri pentru instituție și angajatul ei care, altfel, ar fi trebuit să își transforme locuința în punct de lucru. Ajutorul e binevenit și pentru localnici care găsesc, la nevoie, poștașul în centru.

”Practic astfel de subunități poștale au sediul la domiciliul salariatului, însă aici am fost plăcuți impresionați de faptul că, deși nu are nici o obligație față de noi ca și companie, Primăria Lunca Ilvei a amenajat și a pus la dispoziția salariatului nostru un spațiu bine amenajat și fără costuri pentru salariatul nostru”, a spus Marcel Pop, directorul Oficiului Județean de Poștă Bistrița-Năsăud.

Sediul Agenției Poștale Lunca Ilvei, oferit de administrația locală, vine și în sprijinul cetățenilor întrucât poștașul locuiește la marginea satului, iar agenția este în centrul acestuia.

Conducerea OJP Bistrița-Năsăud a transmis mulțumiri primarului Flaviu Lupșan și Consiliului Local Lunca Ilvei pentru că au avut această inițiativă și au făcut un lucru bun pentru comunitate și pentru Poșta Română, fără să aibă vreo obligație legală în acest sens față de companie, însă exemplul ar putea fi urmat și de alte administrații.

5 comentarii

 • Poșta din Danemarca (PostNord) a încheiat contracte de colaborare cu Supermarketurile, Chioșcurile de cartier, atelierele de reparat biciclete,
  În sate au contract cu Magaxinul Sătesc !
  Îți ridici pachetul de acolo, Magazinul sătesc primește o sumă, nu știu exact cat (cam 3 lei pt fiecare colet) pt ca oferă acest serviciu, iar omul când vine după pachet mai cumpără și ceva din magazin. Deci e în avantajul magazinului
  Poșta economisește salariul , pt ca cel de la magazin nu e angajatul poștei, economisește chiria etc.

  Programul de lucru al magazinului sătesc e de la 700 la 22 . Sâmbătă și duminică 08- 20.

  Primăria nu are deschis 15 ore pe zi și în Weekend!

  Altă modalitate de a-ți ridica coletul este “self service” adică un dulap mare de metal, cu 50 de camere situat pe strada.
  Deschizi camera în care e coletul tău prin introducerea codului primit prin SMS.

  Pensiile se livrează doar în cont! Poștașul nu vine să-ți aducă pensia pensia acasă! Și nici de la Poștă nu o poți ridica.
  Iar băncile nu au bani fizici!
  Fără card ești terminat!

  6
  4
  • Aveți mare dreptate. Pe vremea copilăriei mele, pe Valea Sălăuței, la granița cu Maramureșul Istoric, poștașul avea vehicul „cu tracțiune bălegoasă și aprindere prin bici”. Rația de mălai repartizată căluțului de multe ori ajungea în gușa poștașului iar mârțoaga nu putea să fugă de frica ursului. Ulterior au fost dotați cu biciclete rusești.

   2
   2
  • Adriane , cu timpul o să ți dai si tu seama că, de fapt , fără cash ești terminat

   1
   1
 • Compania de poștă a avut spațiu,sau o locație în centrul comunei Lunca Ilvei dar cei de la conducere de la județ au făcut în așa fel să transforme activitatea din oficiu poștal în ghișeu poștal și apoi în agenție poștală dublă să le fie rușine niște traseiști politici care distrug în loc să construiască atât în ajutorul populației cât și în beneficiul companiei , să le fie rușine că se plâng că milogii că cei de la conducere se distrează pe banii companiei iar la munca de jos angajează numai persoane prost școlarizate în loc să investească în informatizarea instituției pentru a fi mai ușor în prelucrarea datelor

  3
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS