Actualitate

FC Bistrița întrerupe seria neagră. Victorie refuzată la Mediaș. ”Cascadorii râsului!”

FC Bistrița a pus punct seriei de înfrângeri consecutive, patru la număr, remizând în deplasare cu ocupanta locului 3, Gaz Metan II Mediaș, în etapa a 6-a a Ligii a III-a. Echipa bistrițeană acumulează 4 puncte (golaveraj 6-10) și urcă un loc în clasamentul Seriei V, de pe 13 pe 12.

Scorul final a fost 2-2, după ce la pauză FC Bistrița a avut 1-0. Adrian Nalați (minutul 15) și Paul Colța (minutul 70) au dus scorul la 2-0 pentru formația pregătită de Sebastian Moga și Eugen Voica, însă gazdele au smuls pe final, in extremis, un punct. Alexandru Buziuc în minutul 88 și Alin Predescu în minutul 90+2 au împiedicat victoria bistrițenilor.

”Păcat. Am avut 2-0 și două șanse de a ne majora avantajul, însă am fost egalați în ultimele minute. Golul de 2-2 a fost de cascadorii râsului, după un ofsaid mare, clar. Ne-a fost refuzată victoria. Am făcut un joc bun, este un rezultat pozitiv dar cu părere de rău, pentru că meritam să câștigăm. Asta este, trebuie neapărat să învingem acasă în etapa următoare”, a declarat pentru Timp Online antrenorul principal Sebastian Moga.

Echipa de start: R. Pop – T. Rus, Hasnăș, Chibulcutean, Dradici – Colța, Nalați, Miholca, Negruț – Akari, Sighiartău. Au mai jucat: Vărărean, Fl. Alexandru, Neamțu, Chiorean.

Meciul de la Mediaș a fost condus la centru de arbitrul Ioan Mihai (Rm. Vâlcea), ajutat de asistenții George Suciu și Iosif Nașc (ambii din Cluj-Napoca). Observatori: Angelo Mateescu (Ploiești), Mihail Ghiberdel (Pitești).

În etapa următoare, a 7-a, FC Bistrița joacă pe teren propriu cu Recolta Dorolț – vineri 14 octombrie, ora 15.00, Stadion ”Jean Pădureanu”.

Aici puteți vedea clasamentul complet al Seriei V.

Celelalte meciuri ale rundei cu nr. 6: Unirea Jucu – Metalurgistul Cugir 2-1, Sănătatea Cluj – Avântul Reghin 3-0, FC Zalău – Viitorul Ulmeni 3-2, ASA Tg. Mureș II – Recolta Dorolț 3-1, ACSF Comuna Recea – CS Iernut 4-0, FC Hermannstadt – Unirea Dej 2-0. CS Oșorhei a stat.

Foto: arhivă

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.