Actualitate

Nepot de preot, bistriţeanul Cristian Moldovan, declarat un ”James Brown perfect”

(FOTO-VIDEO) Trofeul „Golden Star”, primit de la juratul Dorian Popa, l-a propulsat pe Cristian Moldovan direct în finala concursului „Next Star” după ce juraţii l-au declarat, la unison, „un James Brown perfect”. Băiatul în vârstă de 14 ani este nepot de preot şi elev al Liceului de Muzică „Tudor Jarda” din Bistriţa.

„De mic copil, bunicul meu mă ducea la biserică, la el, la ţară şi stăteam cu el în altar. Bunicul meu a fost cristian-moldovan-2preot, iar acum este în pensie. Pe atunci nu conştientizam anumite lucruri desprecristian-moldovan-4 biserică. Ştiam că trebuie să mă duc şi atât pentru că nu am fost aşa învăţat, dar am început treptat să înţeleg mai bine biserica. După ce am intrat la şcoală, nu prea am mai mers la bisertică fiindcă am fost ocupat cu muzica. la vârsta de 13 ani am început să relaţionez din nou cu biserica în modul serios al cuvântului. Am ajuns să învăţ cântările pas cu pas şi le-am înghiţit pe toate într-un an fiindcă am fost foarte ambiţios. Astfel, am început să cânt împreună cu colegul meu de la strană”, a spus Cristian Moldovan.

Deşi sceptic în legătură cu faptul că un copil care cântă muzică bisericească şi clasică ar putea interpreta alt gen, Dorian Popa a rămas fără cuvinte după ce l-a văzut pe tânărul de 14 ani din Bistrița, iar singurul gest pe care l-a mai putut face a fost acela de a-i acorda un Golden Star.

„It is a man world”, una dintre capodoperele lui James Brown a fost piesa care-l duce pe Cristi direct în marea finală a sezonului 7 din Next Star. El a scris apoi pe Facebook: „Am o viaţă perfectă!”

Judeţul Bistriţa-Năsăud are aşadar trei reprezentanţi în marea finală a concursului. Este vorba de Yasmina Butilă, Marius Varga şi Cristian Moldovan, oricare dintre ei putând câştiga marele premiu de 20.000 de euro.

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.