Social

Femeia rănită în accidentul de la Anieș a decedat. Era mama a patru copii

O femeie de numai 49 de ani din Feldru, mama a patru copii, a părăsit această lume fulgerător și a lăsat un gol în inimile tuturor. ”Nu știu o persoană mai blândă, mai bună și mai corectă. Dumnezeu s-o dihnească în pace, pe copii să-i mângâie, iar pe Florin soțul să-l întărească. Drum lin spre cer suflet bun”, a transmis fostul primar al comunei Feldru, Ștefan Sîngeorzan.

”Doamne, ce veste tristă am primit… Maria Ignat, consăteanca noastră ce-a fost accidentată ieri, la Anieș, și transportată cu elicopterul la Tîrgu Mureș, pierdut lupta cu viața. Avea doar 49 de ani. Au rămas 4 copilași orfani. Am fost colegi la primărie și nu știu o persoană mai blândă, mai bună și mai corectă. Dumnezeu s-o dihnească în pace, pe copii să-i mângâie, iar pe Florin soțul să-l întărească. Drum lin spre cer suflet bun”, a scris Ștefan Sîngeorzan.

”Cu profund regret anunțăm trecerea din viață a colegei noastre MARIA IGNAT. Ai plecat prea repede dintre noi, lăsând un gol imens în sufletele noastre. Ai fost o colegă deosebită, gata oricând să ajuți pe toată lumea, fără să te plângi de problemele vieții. Privirea ta caldă va rămâne veșnic în amintirea noastră, nu vom uita niciodată zâmbetul tău. Vei rămâne veșnic în amintirea noastră și a tuturor cetățenilor din comuna Feldru pe care i-ai ajutat cu mare plăcere. Transmitem sincere condoleanțe întregii familii greu încercate, Dumnezeu să vă mângâie și să vă întărească sufletele.

Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag,

Cu aleasă prețuire, colectivul Primăriei Feldru”.

6 comentarii

 • Dumnezeu s-o odihnească în pace! Condoleanțe familiei. Totuși cred că a luptat să rămână în viață, nu a luptat cu viața. A pierdut lupta cu moartea.

  15
  4
  • Mai degraba a luptat cu viata.
   Cu viata asta din RO, unde la fiecare pas ai 100% sanse sa mori cu zile.
   Vine un cretin cu viteza, asa cum se conduce prin mai toate localitatile din tarisoara asta minunata dar blestemata cu prostia neamului ce-o populeaza si îti lasa copiii pe drumuri.
   Iar politia – siguranta (nu zau?!?) si încredere (sa râdem nitel) cica face actiuni în fiecare weekend.
   La câte amenzi da si permise ridica s-ar zice ca se termina cu prostii de pe drumuri.
   Dar nu, în fiecare zi apar altii proaspeti si cu permisul cald – tocmai scos din aparatul de laminat, posesori ai unor hârburi aruncate de altii care s-au saturat sa se pârtâie prin ele si le-au dat unor sarantoci rupti în cur dar plini de ifose care se dau cu ele prin sat ca sa-i vada lumea ca au valoare .

   22
   2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.