Actualitate

Femeie din Bistrița, terorizată de soț. Ce i s-a întâmplat bărbatului agresiv

O femeie de 54 de ani din Bistrița și-a reclamat soțul la Poliție după ce acesta a lovit-o, a amenințat-o, i-a distrus telefonul mobil și a închis-o într-o cameră din locuința comună. S-a întâmplat vineri, în urma sesizării bărbatul de 57 de ani fiind reținut și ulterior arestat.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violenţă în familie, distrugere şi amenințare.

”În dimineața de 19 martie a.c., o femeie de 54 de ani, din Bistrița a sesizat faptul că, în seara de 18 martie, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soțul ei, un bărbat de 57 de ani, a fost agresată fizic și amenințată de către acesta. Totodată, în timpul agresiunii, bărbatul i-a distrus telefonul mobil și a închis-o într-o încăpere a locuinței”, se arată într-un comunicat al IPJ.

Potrivit sursei citate, cazul se află în instrumentarea polițiștilor Biroului de Investigații Criminale care continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Între timp, Clubul Lions Bistrița a început lucrările la construcția adăpostului pentru victimele violenței în familie pe care o puteți sprijini AICI.

https://www.facebook.com/LionsBistrita/posts/4536916979657511
Etichete

2 comentarii

  • Va trebui ca cei pusi sa aplice legea sa supravegheze astfel de situatii si sa aplice legea cu multa fermitate,iar noua barbatilor viteji trebuie sa ne intre in cap ca statutul barbatului calau in familie trebuie sa ramana o amintire urata!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.