Actualitate

O firmă din Bistriţa abonată la numeroase contracte cu statul riscă falimentul

Una dintre firmele din Bistriţa-Năsăud specializată în proiectare și execuție de instalații electrice, sanitare, de gaze naturale, termice și de climatizare, inclusiv rețele și execuție lucrări de construcții civile – majoritatea contractate de la stat – riscă falimentul dacă o instanţă a Tribunalului Bistriţa-Năsăud va admite cererea altei companii din Bistriţa care a deschis o procedură în acest sens.

Este vorba de SC Serbis SRL, condusă de Liviu Mihail Naghiu (foto jos cu telefonul la ureche -n.r.), acţionată în judecată de Damon Coninstal SRL din Bistriţa, dosarul fiind înregistrat în 17 februarie a.c. la Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal a Tribunalului Bistriţa-Năsăud.

Potrivit site-ului companiei, SC Serbis SRL Bistriţa a fost înființată în anul 1992 ca societate familială având trei acționari, administrator unic fiind inginer Liviu Mihail Naghiu. Societatea are un capital social de 120.000 lei și cifră de afaceri este de 2,5 milioane euro/an.

Serbis are autorizaţie de la ANRE București pentru proiectarea și execuția de sisteme de distribuție și instalații de utilizare gaze naturale, dar şi pentru rețele de distribuție și aducțiune apă; rețele de canalizare; branșamente apă și racorduri canalizare.

Serbis a făcut o staţie de pompare şi o conductă de refulare la blocurile ANL de la Viişoara, inaugurate de Primăria Bistriţa fără să fi fost racordate la reţeaua de canalizare, a mai alimentat cu apă şi a racordat la canalizare cartierul ANL Subcetate, a realizat sistemul de alimentare cu apă al comunelor Coşbuc, Milaş, al satelor Tărpiu şi Cepari din comuna Dumitra, al comunei Feldru, dar şi a complexului Arcalia.

Tot Serbis a făcut relocarea conductelor de apă și canal în localitatea Prundu Bârgăului, a celor de apă și gaz metan în localitatea Unirea, a reabilitat şi extins sistemele de alimentare cu apă și canalizare în orașul Beclean, a lucrat şi la Cuşma pentru Aquabis, etc.

Firma Damon Coninstal SRL, cea care a cerut falimentul Serbis, este înfiinţată în 2012 şi condusă de Flavius Rus şi Daniela Tomuţa. Are ca obiect de activitate lucrări de construcţii rezidenţiale şi nerezidenţiale, iar în 2015 a avut o cifră de afaceri de sub un milion de lei şi un profit de 25.000 de lei.

Etichete

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS