Actualitate

Firmă care face monumente funerare, amendată de Poliția Locală pe baza unei filmări

O firmă care face monumente funerare a fost amendată de Poliția Locală Bistrița după ce locatarul unui apartament din apropierea zonei în care muncitorii descărcau deșeuri în tomberoanele pentru colectare selectivă a filmat întreaga scenă.

”Am primit o înregistrare…care ne-a uimit… O postăm și aici în speranța că în viitor să nu se mai repete asemenea situații.

Un agent economic cu profil de activitate executare monumente funerare a considerat că a descărca o mașină plină cu deșeuri la o platformă de colectare de lângă un bloc de locuințe este legal dar mai ales moral față de locuitorii din zonă.

Ei bine, i-am dovedit ca nu e!

Societatea a fost identificată și sancționată de colegii noștri cu atribuții pe linie de protecția mediului.

Cazul va fi preluat și de colegii de la Control Comercial care vor verifica dacă societatea respectă legislația cu privire la colectarea selectivă a deșeurilor. Mulțumim pentru înregistrare!”, a transmis Poliția Locală.

5 comentarii

 • Amendam ca duc deseurile la tomberoane,oare era mai bine pe marginea drumurilor,in padurii sau pe malul apelor o sa le duca alta data in locuri unde sa nu mai fie filamti si o sa fim mai bucurosi.

  45
  21
  • Trebuia sa apara iar Mniculae ca destul a stat in umbra astia 3 ani. Mno numa zic:))

  • Bălane ce te miră ?! Toată Bistrița și tot județul depozitează gunoiele la marginea pădurii fiindcă depozitul de gunoaie de la Tărpiu făcut de liberali tăi este fix la marginea Păduri chiar au defrișat din copacii din pădure să se extindă cu încă un depozit ba mai mult de atât stația de transfer este chiar în pădure.
   Parcă nu ți-am auzit glăsciorul de ” ecologist ” când sau făcut aceste crime de mediu. Ciudat !

   25
 • Esti in buda cu argumentele tale.
  Se vede clar ca nu ma cunosti absolut deloc si iti spun sa cauti in presa interventiile Ecologistilor privind toate aspectele legate de TARPIU.
  Lasa-te de citit ca nu ai nici o sansa sa intelegi trecutul meu si actiunile facute la timp pentru salvarea padurii de acolo.
  Macar nu s-a facut celula doi fix in inima padurii cum se dorea.
  La Dumitra a fost miting in fata Primariei organizata de ong-istul TETCU si colegii.
  Pune mana si informeaza-te corect.

  2
  2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS