Actualitate

Strada Morii, refăcută integral. Ce urmează

Strada Morii (Secundară nr. 23) din Unirea a fost refăcută integral de Direcția Infrastructură şi Servicii din cadrul Primăriei Bistrița.

Lucrările au cuprins: pregătire cu piatră concasată de carieră și împănare cu split, așternere mixtură asfaltică.

Urmează strada Strămoșilor din Unirea, alt drum de pământ, care va intra în reparații, tot prin Direcția Infrastructură și Servicii a municipalității.

În această vară s-au asfaltat drumuri de pământ și în celelalte localități componente. Intervențile au cuprins pregătirea drumurilor cu piatră concasată, așternere mixtură asfaltică binder, turnare mixtură asfaltică strat de uzură.

9 comentarii

 • O stradă de pământ mei puțin. Încă una gata în câteva zile. Încet încet poate se rezolva toate. Succes primarului și echipei!

  12
  28
  • Aceasta strada era pietriuita. S a asternut doar covorul din beton asfaltic! La o strada de pamant se face si fundatia din piatra, ceea ceca lipsit la strada Morii.
   De exemplu, strada Podgoriei este o strada de pamant la care ii trebuie fundatie. Acolo sa te vad Leo viteazule. Bine Leo lingaul nu Leo handbalistul! Ca parca sunteti doi!

   20
   13
  • …e contemporan cu no!
   Sa astepte Bucur cat a asteptat si CR Vivu sau l amintim pe Decebal care e inca…neasfaltat!

   11
   4
 • Dar strada Tabără pe când? Această stradă ie dezastru național și după 15 ani de promisiuni nu se întîmplă nimica , cu certitudine că sunt alte interese din partea primăriei Bistrița unde partidele ecologice dau tare în populație pe motive de protecția mediului înconjurător dar locatarii trăiesc ca în Evul Mediu.

  4
  7
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS