Actualitate Politică

Florian: Dacă mâine am pleca din ţară, tot noi am fi vinovaţi, că de ce l-am lăsat singur pe Ponta

Senatorul PDL Cristian Florian a spus că nu cetăţenii sunt vinovaţi că nu se pot accesa noi fonduri europene şi că nu suntem în Schengen, dar că întotdeauna ”vinovaţii sunt alţii, nu Guvernul”. Consilierul judeţean PDL Florin Urîte a tras ”un semnal de alarmă” către BOR, care ”se implică mai mult decât ar fi necesar”.

”În legătură cu desemnarea comisarului european din partea României, nu avem nicio declaraţie oficială de la Bruxelles cu privire la numele acestuia. Dacă negocierile premierului Ponta se vor dovedi un eşec, pe mine personal nu mă va surprinde. Modul secret în care au avut loc aceste negocieri, tratarea unui subiect de interes naţional ca un interes personal sau de partid nu fac altceva decât să crească şansele ca aceste negocieri să se finalizeze cu un eşec. Dar, ca de fiecare dată, pentru eşecurile premierului Ponta vinovaţi sunt alţii. România este tratată de ceilalţi parteneri internaţionali prin prisma performanţelor celor care ne conduc. Din 2012 până acum, premierul Ponta a avut nenumărate aprecieri ostile în cancelariile europene, atitudini nedemocratice, aşa că să nu ne mai mirăm că suntem trataţi ca atare”, a spus Cristian Florian într-o conferinţă de presă.

Senatorul PDL a întrebat: ”E vinovat poporul român pentru că astăzi nu suntem în Schengen? Nu, Guvernul Ponta, pentru că a acumulat două MCV-uri negative. E vinovat poporul român că nu putem accesa noi fonduri europene? Nu, tot Guvernul Ponta este vinovat, pentru că n-a depus la timp strategia de ţară. E vinovat poporul român dacă nu vom avea un portofoliu însemnat în Comisia Europeană? Nu, tot premierul Ponta, pentru că a tratat un interes naţional pentru promovarea unor oameni de partid. De fiecare dată vinovaţi sunt alţii. Dacă de mâine am pleca din ţară, tot noi am fi vinovaţi, că de ce l-am lăsat singur”.

florin  urite 5 sepPrim-vicepreşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, consilierul judeţean Florin Urîte, a declarat că ”Iohannis vine cu un proiect pentru România, a desprăfuit Sibiul, în timp ce Ponta prăfuieşte această ţară şi îşi bate joc de ea, o degradează moral prin legi pentru primari şi baroni. În Bistriţa, firme de notorietate încep să intre în insolvenţă şi în spate trag furnizori, producători, cu sume imense. Trag un semnal de alarmă inclusiv BOR, care din punctul meu de vedere se implică mai mult decât ar fi necesar, altor instituţii pe care le folosesc, pentru că vrem să avem un viitor pentru România, nu să ne gândim să plecăm fiindcă nu ştim ce ne aşteaptă aici”.

4 comentarii

  • Nu trebuie se fi membru PDL ca se ai altceas parere cu declariile mai sus. Exact asa se pune problema. Persoana Ponta este o problema grava, un impiediement major pentru dezvoltarea tari. Sint si omeni capabili si la PSD, doar ca nu sint prea lasati se faca…
    Nici nu stiu daca am voie se votez neavind cetetenia romaneasca si analfabet care sunt dar asi vota pe Johannis pentru ca este singurul om care a dovedit ca este capabil si mai ales ca nu tine discursuri de ura si polemica ci vorbeste si lucreaza la subiect.

  • Ma intreb cu ajung asemenea nulitati in politica…cine ii promoveaza si de ce?…asta saracu cred ca nu a luat niciodata cuvintul in camera deputatilor pentru ca nu are nimic de zis…pai asa poate sa fie oricine deputat.

  • Acum nu este vorba despre cine vorbeste – moralmente PDL inca trebuie sa faca penitenta, ca asa-i filmul; acum este despre cine se face vorbire, in speta mitomanul Victor Viorel Ponta, cel ce, pentru a o promova pe fufa aia de Corina Cretu in pozitia de comisar european, a sacrificat pozitia lui Dacian Ciolos, astfel ca Romania s-a ales cu praful de pe toba, adeca cu gestionarea dezastrelor, ca aici ne pricepem cel mai bine, sa producem dezastre si sa le valorificam pe nimica toata.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS