Actualitate

Funcția de manager al Centrului Cultural Municipal, scoasă la concurs. Care sunt condițiile

Funcția de manager al Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc”, deținută în ultimii 15 ani de profesorul Dorel Cosma, va fi scoasă la concurs în urma pensionării acestuia. De la 1 ianuarie 2021, manager interimar este Mihai Berbunschi.

Consiliul Local Bistrița are pe ordinea de zi a ședinței din 28 ianuarie un proiect privind aprobarea regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management, a condițiilor de participare la concurs, a caietului de obiective și a bibliografiei, în vederea ocupării funcției de manager la Centrul Cultural Municipal “George Coşbuc”.

Printre alte cerințe, cei care vor să se înscrie la concurs trebuie să aibă experiență în domeniul managementului cultural/artistic/managerială de minim 5 ani și să aibă experiență profesională în domeniul de referință de minim 3 ani.

Contractul de management va fi pe 3 ani.

Conform documentelor postate pe site-ul instituției, salariul managerului de la Centrul Cultural Municipal depășește 12.000 de lei.

10 comentarii

 • Sa mergi la Leonii in trei schimburi pentru ca astia la 10 angajati sa aiba 3 sefi cat salariul lunar cat al tau dintr-un an!

  • Sati linistit ca trebuie să își pună PNL ul oamenii în funcție, din salariul ala baban pun pariu ca 30-40 La sută merge cotizația lunară la partid….

  • sa stii ca nu din salarii se platesc ci din lucrarile de la caminele culturale din viisoara ghinda si slatinitaa facute de mantuiala in fiecare an de firme de casa

 • Condițiile sunt făcute în așa fel încât să se poată înscrie doar pensatul. În urmă cu ceva timp au făcut la fel când au angajat-o pe fiica fostului manager.

 • Probabil o sa fiu injurat dar trebuie sa spun.Sunt un profan în ale culturii dar îmi închipui ca dacă Putna Alexandru a fost secretar de stat în ministerul culturii ideea de cultura în mintea politicienilor a căzut în derizoriu.Bistrita este un oraș mic,are acum 60-70 de mii de locuitori.Casa de cultura nu trebuie sa satisfacă un centru universitar de prestigiu sau o populație numeroasa doritori de cultura de calitatea inalta.Eu cred ca era destul un administrator cu 3-5 specialisti pe domenii:muzica clasica,teatru,obiceiuri și muzica populara.Nu are nevoie de zeci de dansatori și purtători de mapa.Cu un administrator competent,specialiști serioși pe domenii cu program de lucru adecvat și plătiți bine totul ar fi ok.Imi pare rău să spun dar grandomania de aici îmi spune multe..Poate chiar ca ne credem mai mult decât suntem!

 • adica dansatorii iau salariu lunar pentru diverse dansuri ocazionale?
  ce a facut de exemplu dansatorul azi la ora 10?
  a dansat online?

 • Sper sa candideze si Rus Silviu astia ce sunt deja acolo au aratat ce pot, asa am avea si noi o sansa la evenimente culturale care sa trezeasca interesul cetatenilor

 • Daca vrei sa castigi un post la buget trebuie sa ai x kg, x inaltime, x ani, x sex, x experienta, x ani studi, x facultate, x marime pantofi, x burta ( si femeile au burta) , x culoare par, chelie sau peruca…. totul depinde de candidatul favorit. Candinatul x va castiga. Restul este doar formal ca asa sunt regulile.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.