Actualitate

Garda de Mediu îşi schimbă şeful. Ce se întâmplă cu Maxim Pop şi cine vine în locul lui

Trecerea la partidul lui Tăriceanu nu a fost cea mai bună strategie pentru unii liberali ca să-şi păstreze funcţiile. Rezultatele din turul doi al alegerilor prezidenţiale a determinat PSD să se descotorosească de unii şefi care nu au adus voturi pentru Victor Ponta. Primul pe listă, şeful Gărzii de Mediu.

Fostul viceprimar liberal al oraşului Sîngeorz-Băi, încă titular al funcţiei de comisar şef al Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud, Maxim Pop, este de câteva zile în concediu medical. Nu e unul „strategic”, ne-a asigurat el, motivul pentru care şi-a luat nişte zile libere fiind acela că a contactat o boală de sezon. Vineri, în timp ce se afla acasă, sub tratament, el a fost contactat de comisarul de serviciu de la Garda de Mediu Bistriţa-Năsăud care l-a informat că a sosit o adresă de la Bucureşti prin care este anunţat că urmează să fie detaşat la Bucureşti.

„Am fost mutat temporar la Garda Naţională de Mediu, la Bucureşti, ca şef de birou. Nu ştiu dacă mă duc, trebuie să discut cu soţia. E o strategie ca să renunţ probabil. Au mai fost cazuri, aşa cum ştiţi (foştii şefi ai APIA şi ai Direcţiei Agricole fiind mutaţi în alte judeţe imediat ce PSD a preluat guvernarea -n.r.). Nu pot fi data afară, aşa că probabil intenţia este să renunţ singur”, a spus Maxim Pop.


cristian niculaePotrivit acestuia, în locul său va fi numit comisar şef Cristian Marius Niculae. „Nu-l cunosc, dar, din câte am înţeles e fiul primarului din Coşbuc şi finul lui Radu Moldovan”, a spus el.

În ce-l priveşte, Maxim Pop spune că ar merge la Bucureşti, însă soţia sa nu ar dori să plece atât de departe de casă. „Voi merge luni la Gardă să văd despre ce este vorba. Voi lua o decizie dacă merg sau mă retrag. Vreau să ştiţi că sunt conştient de faptul că nu m-am născut comisar şef la Garda de Mediu. Sunt un om normal care face ce trebuie când trebuie. Nu sunt disperat, ca alţii”, a spus Maxim Pop.

Maxim Pop a motivat slaba prezenţă în presă a instituţiei pe care o conduce prin aceea că i s-a interzis de la Bucureşti să dea publicităţii rezultatele controalelor făcute. „Am vorbit despre poluarea de pe Someşul Mare şi numai critici am primit de la Bucureşti. Poate vom putea vorbi mai multe de acum înainte dacă tot nu mai sunt comisar şef”, a declarat Maxim Pop care a preluat conducerea Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud acum doi ani.

ACTUALIZARE Maxim Pop ne-a contactat să ne spună că nu este membru PLR, ci PNL şi că a participat la evenimentele prilejuite deMaxim la tariceanu vizita lui Călin Popescu Tăriceanu în judeţ (foto dreapta) fiindcă erau prea puţini participanţi şi era nevoie de mai mulţi. „Nu sunt membru PLR. Eu tot timpul am fost la PNL”, a declarat Maxim Pop.

În altă ordine de idei, Sistemul de Gospodărire a Apelor Bistriţa-Năsăud nu mai este condus de Petru Drăgan, conform datelor afişate pe site-ul Prefecturii, ci de Toader Hăbălău.

23 comentarii

 • Este perfect poate îl amendează pe tatăl lui care deversează rezidurile menajere in riu si apa potabila este plina de sobolani bravo PSD sunteti pe duca.

  • Referitor la comentariul cu deversarea apelor menajere ar trebui sa apreciati faptul ca Primarul din Cosbuc nu a amendat momentan persoanele bransate ilegal la canalizare si care datorita inconstientei au folosit aceasta retea intr-o perioada in care aceasta nu a fost data in folosinta ,Stiti prea bine ce-i in cauza ca ati folosit aceasta retea care era blindata iar in momentul in care sa umplut mizeria va iesit in case si ati fugit repede la primarie rugand primaria sa goleasca reteaua moment in care ati sesizat si garda de mediu …rusine sa va fie iar cu sobolani toata comuna stie de mizeria care ati puso la cale si ca in momentul de fata exista un proces penal pe rol pentru distrugere sa nu mai vorbim de nenumaratele piedici pe care le-ati pus Primarului pentru a nu definitiva proiectul statiei de epurare ,care pana la urma e in interesul comunei . Frustrarile unora ,prostia ,si nesimtirea altora au dus la intarzierea unui proiect pentru care el primarul Anghel Niculae sa zbatut si cu toata impotrivirea unora pana la urma se va definitiva .Ma intreb aceia care ati fost impotriva ve-ti folosi aceasta retea ……Oare ati ridicat vreodata vreo hartie de pe jos in aceasta Comuna . Felicitari pentru functia pe care urmeaza sa o ocupati domnule Cristian Niculae sunt convins ca veti face lucruri bune mai ales daca semanati cu primarul Anghel.

  • D-le primar Anghel, pentru că doar d-voastră sunteti asa lăudăros, poate ne spuneti si nouă, ăstora mai tolomaci, ce calitati îl recomandă pe fiul d-voastră pentru această calitate, ce cunostinte de mediu are? Probabil aceleași cunostințe cu ale doamnei Râpan despre somaj. Si ne mai mirăm că lucrurile merg cum merg.

 • Pe cand un ECOLOGIST…? CRISTIAN TETCU ar fi cel mai bun . Si MARIUS RUS care face emisiunea D-ale PESCARILOR de la AS-TV ar fi de departe mai tare ca Maxim POP. Oricum Garda de Mediu si Apm baga vant in sac de ani de zile. Doar de groaza Ecologistilor si Asociatiilor de Pescari mai fac cate ceva. Auzi tu….. cica nu dau interviuri si nu ciripesc nimic fara aprobare de la Bucuresti.

 • Domnule Maxim daca cei de la Bucuresti nu v-au lasat aveati varianta demisiei dar se pare ca ati tinut mult la acest scaun pe care il ve-ti pierde cu certitudine Referitor la comentariul cu deversarea apelor menajere ar trebui sa apreciati faptul ca Primarul din Cosbuc nu a amendat momentan persoanele bransate ilegal la canalizare si care datorita inconstientei au folosit aceasta retea intr-o perioada in care aceasta nu a fost data in folosinta ,Stiti prea bine ce-i in cauza ca ati folosit aceasta retea care era blindata iar in momentul in care sa umplut mizeria va iesit in case si ati fugit repede la primarie rugand primaria sa goleasca reteaua moment in care ati sesizat si garda de mediu …rusine sa va fie iar cu sobolani toata comuna stie de mizeria care ati puso la cale si ca in momentul de fata exista un proces penal pe rol pentru distrugere sa nu mai vorbim de nenumaratele piedici pe care le-ati pus Primarului pentru a nu definitiva proiectul statiei de epurare ,care pana la urma e in interesul comunei . Frustrarile unora ,prostia ,si nesimtirea altora au dus la intarzierea unui proiect pentru care el primarul Anghel Niculae sa zbatut si cu toata impotrivirea unora pana la urma se va definitiva .Ma intreb aceia care ati fost impotriva ve-ti folosi aceasta retea ……Oare ati ridicat vreodata vreo hartie de pe jos in aceasta Comuna . Felicitari pentru functia pe care urmeaza sa o ocupati domnule Cristian Niculae sunt convins ca veti face lucruri bune mai ales daca semanati cu primarul Anghel.

 • S-ar putea sa ii pună ceva piedici DNA primarului cit despre comentariile consateanului este pe lingă aratura toata clica asta comunista se tine laolaltă functiile se dau in familie bravo PSD.

 • Sa fiu in locul primarului as pleca cit vad cu ochi pote pina in Corabia vin zile grele pentru el si poate sa îl ia si pe fiul sau ,sa lase oameni competenti la mediu d- le Radu Moldovan.

 • Asa ca fapt divers fiul primarului este licentiat in Drept a absolvit cursurile Liceului Silvic Nasaud , a lucrat in domeniul Silviculturii a fost un foarte bun administrator al unei societati pe care a conduso o perioada de peste 15 ani societate cu realizari foarte bune. dar va inteleg frustrarea ….. iar de primar s-ar putea sa aveti surpriza voi cei care il contestati sa il mai suportati inca un mandat, mai bine v-ati directiona eforturile in a sprijini administratia locala si nu in ai pune piedici , pina la urma beneficiarii lucrarilor suntem noi, Anghel a facut ceva pentru Comuna voi doar ati pus piedici si pentru cultura ta cosbucean Anghel nu e din Corabia……PENTRU CA NU A FOST COMPETENT PENTRU ASTA A FOST ALES PATRU MANDATE SI CU SIGURANTA VA URMA AL CINCELEA voi ati pierdut de fiecare data asta pentru-ca comuna va vrea si ca Anghel nu a facut nimic ….atata ati putut sa va votati intre voi ati schimbat candidatul de la an la an poate poate dar oamenii din comuna nu s-au lasat inselati ..Domnule consilier faceti un efort si realizati macar un proiect pentru comuna nu mai luati banii degeaba ……….

  • Dar de ce nu va semnati cu numele Nicolae Anghel? Si tot din curiozitate, unde a facut fiul d-voastră studiile juridice, pentru că e plină Bistrița de absolventi in Drept? Si tot din curiozitate, daca a administrat asa bine o societate comerciala de ce nu o conduce in continuare, in felul acesta o sa contribuie la bugetul de stat si nu o sa fie sustinut, degeaba, din banii statului? Ar trebui organizat un concurs pe bune pentru acest post si daca fiul d-voastră ar castiga acest concurs atunci ar merita să conducă această institutie. Alfel, o să conducă altui. Si apropo de mandatele d-voastră, ati câștigat câteva mandate pentru că lumea îl disprețuiește mai mult pe cel din spatele adversarilor d-voastră decât pe d-voastră.

  • Da va dau dreptate e corect ce spuneti cateva mandate sunt 4 ……. si vorba aia cine se aseamana se aduna si apreciez ca ati caracterizat totusi cu bun simt pe cei din spatele candidatilor dumneavoastra dispret e putin zis..macar ati avut bunul simt sa recunoasteti ca sunteti manipulati si condusi din spateee de oameni dispretuiti de comunitate .Se pare ca stiti prea putine ….e de preferat sa nu fii membru in consilii de administratie a societatilor comerciale pentru a evita posibilitatea de a deveni incompatibil in cazul in care ai fi numit intr-o functie publica s-au mai rau sa nu fi pus in situatia de a te afla intr-un conflict de interese. Referitor la facultate daca ai fi fost curios si putin inteligent ai fi aflato foarte simplu daca tot esti un internaut… pentru cultura ta generala e absolvent al fac de Drept Cluj Universitatea Dimitrie Cantemir Si ca sa terminam aceasta polemica ca oricum cu voi nu o scoatem la capat niciodata atata stiti sa denigrati sa faceti atacuri la persoana pentru ca Anghel a devenit o obsesie in mintile voastre deocamdata fiul lor nu ocupa nici o functie nu stiu daca o va ocupa vreodata daca da eu ii doresc succes si sunt convins ca o va face cu demnitate si profesionalism in rest numai de bine ..,pacat ca vorbim mult si nu facem nimic

  • Nu ati inteles mai nimic. Nu locuiesc in Cosbuc, nu ma intereseaza disputele d-voastra de acolo. Contest doar modalitatea in care se face numirea intr-o functie in Romania de azi. Sunt convins ca sunt oameni pregatiti in fiecare domeniu in tara asta, oameni ce nu au loc de cei care lipesc afise un sezon si isi asteapta randul la ciolan. Din punctul meu de vedere si dl. Maxim a facut parte din aceiasi categorie, fara sa aiba vreo treaba cu ce se mananca mediul. De altfel si rezultatele au fost pe masura. In rest, studiile in Romania conteaza cu adevarat doar la stat si la zi.Deocamdata. Oricum, succes.

 • Asta da afirmatie ! „a participat la evenimentele prilejuite de vizita lui Călin Popescu Tăriceanu în judeţ (foto dreapta) fiindcă erau prea puţini participanţi şi era nevoie de mai mulţi.”
  …dar nu, eu nu am fost niciodata la PLR – spune Pop Maxim :))

 • S-a trezit si Radu Moldovan……in al 12 lea ceas…..e bine….are 2 ani la dispozitie sa isi intareasca organizatiile de partid …..ca pana acum le dadea bani si functii pdlistilor…..la treaba Radule………..

 • Melancolicul Uiuiu vrea sa compuna si el niste poezii pe bulevard in Bucuresti…..ii este dor si de chefurile de la Capsa……il ajuta cineva ?……

 • Singura institutie care lucreaza la capacitate si foc continu este DNA. Celelalte institutii sunt pline de cumetrii si politruci de pe la partide. De aia nu merge treaba.

 • Tot l-ati plans pe Radu Moldovan ca e prea religios……eeee….acum e asa cum il vreti voi…..politician…..face exact ce a facut Olteanu cand era la guvernare…..a ras totul…..fara milă…..sa vedem cum e să stai 2 ani fără să ai ţâţa în gură…..

 • Max pop cel mai bun?:)))a facut si facultate?:)))l ai intrebat cand si a dat bacul si de cate ori la picat?:)))fi serios necunoscatorule:)))am 34 de ani si a dat bacul deodata cu mine:))

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS