Actualitate Politică

Geea şi Vasile Borş, alături de Traian Băsescu după mitingul Mişcării Populare (FOTO)

"Alături de preşedintele nostru" nu e numai o pagină de Facebook unde se adună prietenii lui Traian Băsescu, ci şi un fapt real cu care se pot lăuda, de acum, prim-vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară Bistriţa-Năsăud, Geea Balaszy-Titieni, şi Vasile Borş, fost candidat al PDL al funcţia de preşedinte al CJ, actual membru în partidul de suflet al şefului statului.

Aşa cum se ştie, Partidul Mişcarea Populară a organizat, sâmbătă, un miting la Bucureşti ca să-şi arate nemulţumirea faţă de introducerea accizei suplimentare la combustibil începând cu 1 aprilie a.c.. La acest miting au participat şi 60 de membri ai PMP din Bistriţa-Năsăud, printre care şi prim-vicepreşedintele formaţiunii, Geea Balaszy-Titieni, şi Vasile Borş.

Ei au scandat alături de ceilalţi colegi de partid: „Ponta, lasă-ne, ne omori cu taxele”, „Jos, jos, guvernul mincinos”, „Minciuna, hoţia, prostia îngroapă România”. Printre cei care au urcat pe scena amenajată în Piaţa George Enescu s-au numărat Eugen Tomac, Elena Udrea, Cristian Preda, Marian Preda, Daniel Funeriu, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu, Gheorghe Ştefan, Florin Popescu, Adrian Papahagi, liderii PMP şi ai Fundaţiei Mişcarea Populară purtând la eveniment cămăşi albe şi blugi.

La sfârşitul acţiunii de protest din Piaţa Victoriei, Elena Udrea şi Eugen Tomac s-au fotografiat alături de participanţi şi au oferit autografe, iar Geea şi Vasile Borş au profitat de întâlnirea cu şeful statului de la un restaurant unde conducerea partidului a luat masa cu preşedintele să imortalizeze momentul.

„Domnul preşedinte a luat masa cu liderii PMP la un restaurant din Bucureşti. Din partea PMP Bistriţa-Năsăud, la masa respectivă am participat eu şi domnii Cristian Ţuţuruga, Vasile Borş şi Dănuţ Pop. Fotografia e făcută la resturantul respectiv. Domnul preşedinte a fost foarte amabil şi a acceptat să imortalizăm momentul. Ne-am simţit onoraţi”, ne-a declarat Geea Balaszy-Titieni.

Sursa foto: Facebook Geea Balazsy-Titieni

Geea si Bors cu basescu 1 Geea la Bucuresti Geea la Bucuresti 2 Geea la Bucuresti 3

Etichete

12 comentarii

    • Sfatul meu pentru Geea ar fi sa-si caute undeva de munca ca anii trec si uite-asa, fara un serviciu, cine te finanteaza??Acum poate nu-i asa greu, dar mai tarziu?

  • da TUTURUGA de ce nu apare in poze, sau el le facea :)))?!!
    Geea asta e o femeie de nimic, oare nu ii e rusine de ceea ce face, de cum se umileste la toți ca sa prindă un ciolanel!!!! Vai viata ei, fata batrana si ne****ta

  • Gabi , limbajul tău spune tot, ca si frustrarea care e in spatele cuvintelor tale.Geea a fost si rămâne o doamnă sper deosebire de tine care după cum vb de o femeie numai un domn nu pari a fi.Te-a executat cumva politic vorbind, ai umblat după ea si acum strugurii sunt acri? femeia vă dă clasa, oricum la multi DIXIT

  • Tutu dragă, vezi că esti in eroare.. Geea chiar te-a sustinut si nu s-a băgat, o acizi total degeaba daca tu esti.Ca de obicei esti naiv si arunci cu noroi unde chiar nu e cazul

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS