Social

Gențile la modă. Modele și culori care pun în valoare orice ținută

În 2024, sunt la modă, pe de o parte, genți shopper imense care pot cuprinde cumpărăturile pentru o săptămână întreagă; pe de altă parte, genți mici tip ”bijuterii” în care abia dacă încap un smartphone și un ruj. Cuvântul de ordine este diversitate care se reflectă în forme neobișnuite, culori vibrante și ornamente ieșite din comun.

Anul acesta, la modă sunt gențile în formă de semilună, confecționate din piele și cele tip coș împletite din răchită cu o margine groasă din piele, conform epantofi.ro.

Gențile mici, în care abia încap smartphone-uri, sunt unele dintre tendințele de top pentru acest sezon. Opusul lor sunt gențile shopper mari. Avantajele lor? Poți să introduci literalmente tot ce ai nevoie în ele.

În acest sezon, se poartă argintiul, iar gențile argintii vor înfrumuseța, cu siguranță, ținutele. Modelele de pe podiumuri au purtat genți strălucitoare ca un element care nu se potrivea cu culoarea restului ținutei lor. Pot fi purtate cu costume, rochii colorate, dar și în varianta de zi cu zi: cu blugi și un sacou oversize.

Verzi, portocalii, galbene sau albastre – gențile de mână pentru femei în vogă în sezonul primăvară-vară se anunță a fi pline de culoare, cum ar fi gențile crossbody de culoarea galben-lămâie, portocaliu și albastru. Cea mai la modă culoare a anului 2024 e o combinație de roz pudrat și portocaliu – Peach Fuzz – iar o geantă de mână în această culoare este un adevărat hit.

Etichete

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS