Cultură

Georgiana Lobonț a încheiat seria concertelor de Crăciun de pe pietonal

Ultimul concert de Crăciun din seria organizată de Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” Bistrița pe pietonalul Liviu Rebreanu sub genericul ”Decembrie de poveste”, s-a încheiat vineri seară cu un recital susținut de Georgiana Lobonț, la care a asistat un public numeros.

Înainte de concert, pe scenă a urcat primarul Ioan Turc, care le-au urat celor prezenți sărbători binecuvântate: ”Ce ar fi Crăciunul fără colinde sau ce ar fi Târgul de Crăciun fără colindători? Avem unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din România, este de-a dreptul spectaculos, dar l-am și însuflețit cu multe și minunate colinde”.

La final, interpreta Georgiana Lobonț a transmis că se bucură enorm să vadă atâta lume pe pietonal. Ea le-a urat tuturor să trăiască de Crăciun bucuria pe care o simte ea văzând atâția oameni la concertul în aer liber.

8 comentarii

  • Iar interpretul de care zici tocmai ți-a deschis traseul peste pasajul din Decebal. Așa că te poți bucura de Georgiana și de interpret.

   8
   27
 • Câteva întrebări:
  – de ce nu susțin aceste spectacole, artiștii locali, plătiți deja din banul public? Mai exact, au salarii pentru așa ceva;
  – „public”-ul nu agrează prestările celor angajați la Centrele Municipal și Județean pentru Cultura? Dacă nu, de ce ii mai plătim? Bugetarii au liber doar de sărbători, deci ar fi putut canta. Cine vrea altceva/altti artiști, să plătească;
  – de ce nu recurge administratia la comasarea centrelor, a orchestrelor și a ansamblurilor? Cate două din fiecare…bani aruncați pe apa sâmbetei. Nu prestează servicii pentru public, ci pentru propriul lor buzunar. Deci nu avem nevoie de…atâta cultură locală .
  Crăciun fericit, sănătate,sărbători liniștite și o masă îmbelșugată, tuturor.

  34
  5
 • Bravo domnule Primar ca-I faceti fericiti pe cei adunati pe pietonal, iar smiorcaitii de la taste sa fiarba in suc propriul ca raman cu buzle umflate de toxicitate ticaloasa.

  2
  30
  • Nu pot să realizez aşa ceva o chestie realizată pe şosea fix pe o trecere de pietoni însă mai jos un pic dacă îndrăzneşti să opreşti pe trecere fiindcă în nenorocirea asta de oraş nu mai ai unde te amendează.

   14
   1
  • Logică de Bistrița ha, ha : Cât este zona pietonală de mare puteau să pună scena aia oriunde însă au plasato pe şosea să mai blocheze aiurea încă o stradă nu este de ajuns că tot oraşul este varză ha , ha

   11
   1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.