Recomandări Social

Ghidul Biciclistului pe Via Transilvanica e gata și poate fi descărcat

Asociația Tășuleasa Social a publicat ”Ghidul Biciclistului pe Via Transilvanica” realizat în colaborare cu un biciclist cu experiență. Ghidul poate fi accesat pe pe site-ul www.viatransilvanica.com, la secțiunea Ghid VT & Hărți.

”Știm că bicicliștii sunt ceva mai rapizi decât drumeții care parcurg traseul pe jos și că Ghidul deja existent pe site trebuia adaptat la nevoile lor. Am rugat un voluntar, biciclist cu experiență, să meargă la drum pe Via Transilvanica, cu bicicleta. El ne-a dat sfaturi bune despre cum am putea să scriem informație utilă pentru viitorii bicicliști.Momentan am reușit să documentăm două regiuni: Bucovina și Ținutul de Sus.

Așteptăm cu nerăbdare să adăugăm și celelalte regiuni amenajate ale traseului. Vom continua să colaborăm cu voluntari bicicliști pricepuți, care să poată să recunoască cea mai bună cale pentru cei care merg pe Via Transilvanica pe două roți.De-abia așteptăm să auzim ce părere aveți. Cale bună, bicicliștilor!Găsiți ghidul aici: https://www.viatransilvanica.com/ghid”, a transmis organizația.

https://www.facebook.com/ViaTransilvanica/posts/948816918994598

Dacă participați la Maratonul Via Transilvanica la secțiunea bike, puteți afla mai multe despre traseu:

https://www.facebook.com/mtbBN/posts/2901585329966300

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS