Recomandări Social

Locuitorii județului, întrebați despre ce nu și-au permis să își cumpere și dacă ar pleca din țară

Locuitorii mai multor comune din Bistrița-Năsăud sunt invitați să completeze un chestionar pentru a informa mai bine autoritățile județene despre nevoile reale ale ale lor, răspunsurile urmând să fie folosite în elaborarea Strategiei de Dezvoltare a Județului Bistrița-Năsăud. Prima întrebare este legată de direcția spre care se îndreaptă județul, următoarea despre schimbările pe care ar trebui să le facă CJ, iar celelalte despre munca în străinătate și nivelul de trai.

https://www.facebook.com/primaria.telciu/posts/1388839431473706
Etichete

9 comentarii

  • #L , Gand la gand. Aveti mare dreptate . Vor pleca (in afara de doctori) si alte categorii . In primul rand vor pleca meseriasii dar si inginerii care nu prea au ce mai face intr-o tara in care nu se mai fac decat activitati de consultanta , studii de prefezabilitate , studii fezabilitate si ghiduri de bune practici …Vor ramane batranii , rudele politicienilor , aplaudacii regimului si oamenii sistemului. Dupa teoria evolutionista a lui Charles Darwin , cei care se adapteaza mediului.La urma (urmei) se vor lupta intre ei si vor sfarsi cu totii intr-un final apoteotic pentru ca o tara care nu are grija de batrani si de copii este o tara fara trecut si fara viitor. Despre mine: Nu am mancat inca cirese in acest an , considerand ca preturile sunt nejustificate …

  • Nu mi-am permis să îmi cumpăr elicopter.
    Nu vreau sa plec din tara că dincolo e de muncă și legile sunt dure, unde mai poți freca menta și fura ca în românia fără să te întrebe nimeni de sănătate ?

  • Cele mai multe din întrebările scrise în chestionar nu țin de atribuțiile Consiliului județean și nu poate lua măsuri. Nu știu cine a făcut chestionarul dar nu știe ce poate și ce nu poate face Consiliul județean, sau s-a exprimat greșit.

  • Dacă citim cu atenție Constituția României sau un manual de clasa a VII-a, „Educație socială-Educație pentru cetățenie democratică”, vom afla atribuțiile celor două instituții, respectiv Prefectura și CJ. Prima reprezintă executivul, adică Guvernul, în teritoriu iar a doua este un mic Parlament, legislativ județean, ales de popor, politic. Nu se pot fuziona. Așa-i jocul democratic. Gata s-a dus „Tătucul„ și „Moașa Comunală”…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS