Actualitate

Gloria – CSM București, ”o sărbătoare a sportului bistrițean”

(VIDEO) Antrenorul Horațiu Pașca și Laura Pristăvița au prefațat meciul de foc pe care Gloria 2018 Bistrița-Năsăud îl va disputa duminică 15 mai, la Sala Polivalentă, de la ora 15.30, în compania CSM București, în sferturile Cupei României la handbal feminin, în direct pe TVR 1.

”Un meci important pentru noi, dar nu capital, din punctul meu de vedere, care poate fi considerat chiar ca o sărbătoare a sportului bistrițean pentru că întâlnim una dintre cele mai bune formații din Europa. Vom avea o sală plină, vom avea al 8-lea jucător alături de noi. Cred că pentru astfel de meciuri te-ai apucat de sport. Cu toții suntem conștienți că dacă Gloria vrea să spere la trofee, titluri, medalii trebuie să-i învingă pe cei mai buni. Cred că, până la urmă, totul va ține de forma de moment și de nivelul psihologic la care vom ajunge”, a declarat Horațiu Pașca.


”E un meci așteptat atât de public cât și de noi. Avem ocazia să jucăm împotriva unei echipe foarte puternice, suntem chiar onorate și așteptăm cu nerăbdare meciul. Suntem în creștere, zic eu, și ne dorim să arătăm publicului un joc bun”, a spus Laura Pristăvița.

Gloria 2018 este pe locul 8 în campionat, iar CSM București pe 2, recent fiind eliminată din Liga Campionilor.

Biletele online s-au vândut joi. Casieria din incinta Sălii Polivalente se va deschide duminică la ora 14.00, urmând să fie puse în vânzare bilete în limita locurilor disponibile.

Învingătoarea se va califica în Final Four-ul Cupei României, care va avea loc în Sala Sporturilor din Mioveni, câștigătoarea meciului de duminică de la Bistrița urmând să o întâlnească în semifinala din 21 mai, ora 11.00, pe Măgura Cisnădie.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS