Actualitate

Gloria 2018: Învățăm de la cei mai buni! Posibilă colaborare cu FC Barcelona

Preparatorul fizic și analistul video al echipei FC Barcelona se află săptămâna aceasta la Bistrița. Ei vor participa la antrenamentele echipei de handbal feminin Gloria 2018, vor sta de vorbă cu membrii staff-ului tehnic și le vor dezvălui acestora metodele lor de pregătire.

Roger Font Ribas este preparatorul fizic al FC Barcelona din 2007, având o bogată experiență în domeniu. De curând, a fost unul dintre lectorii Congresului mondial de pregătire fizică. La rândul său, Jordi Rosell Pou este unul dintre cei mai apreciați analiști video din Europa.

În această perioadă se poartă discuții între secțiile de handbal ale CS Gloria 2018 și FC Barcelona în vederea unei colaborări viitoare, anunță gruparea bistrițeană.

”E o mare bucurie pentru noi că avem șansa să învățăm de la cei mai buni. Suntem onorați și totodată privilegiați că profesioniștii Barcelonei vin la Bistrița pentru a ne dezvălui din experiența lor”, spune Marius Pintea, directorul CS Gloria 2018. El este responsabilul în România al implementării proiectului FC Barcelona Escola.

Foto: Facebook CS Gloria 2018

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.