Actualitate

Cum vor penticostalii să amenajeze un lăcaş de cult într-un fost punct termic

Comunitatea Cultului Penticostal din Bistrița a primit din partea administraţiei locale un fost punct termic, situat pe Aleea Şoimilor pe care îl va transforma într-un lăcaş de cult.

Potrivit Planului Urbanistic Zonal transmis Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud acest punct termic are suprafața de 469 m2, nivel de înălțime parter. Spațiul existent se va compartimenta și se va amenaja astfel: sală de adunare, grupuri sanitare, oficiu, spațiu de depozitare, birouri și bibliotecă. Accesul se va face din str. Șoimilor și din str. Iosif Vulcan.

De asemenea, penticostalii vor avea posibilitatea să închirieze cinci locuri de parcare pe domeniu public.

13 comentarii

 • Exceptional! Bine ca au dat cladirea! Mi-a fost frica ca nu o sa ii gaseasca o intrebuintare, avand in vedere ca nu mai aveau ce face cu terenul pe care sta fostul punct termic. Toata lumea gaseste usor loc de parcare in zona, este amenajat si un mic loc de joaca pentru copii, deci numai un lacas de cult mai lipsea.
  Asta inseamna sa ai viziune. Bravo primarie, tine-o tot asa!

 • Da ,primăria putea sa amenajeze o parcare supraterana. …ca de altfel în toate punctele termice proprietatea orasului și care astăzi sunt ruine. ..

 • Eu propun să se înființeze politia cladirilor care staționează neregulamentar,si să le dăm amenzi funcționarilor din primărie,iar ca organe angajate doamnele alea 3 care umblă prin magazine de la politia comunitara.

 • Domnule DUMITRU.Parcarea subterana se doreste sa se faca desfintand parculetul din MIHAI EMINESCU , adica tot spatiul verde cu copaci cu tot. Desi avem 30 de puncte termice dezafectate unde se pot face asemenea amenajari. Viziunea administratiei este catastrofala.

  • Vă rog să nu interpretați că teocrația este o parte a democrației. Creatorul Universului ne vrea binele, așa că trebuie să ne bucurăm că ne dovedește din plin lucrul acesta.

  • proiectele acelea sunt propuse de catre cetateni, nu de administratie. cu siguranta o initiativa similara cu punctele termice ar fi mult mai utila si constructiva decat situatia actuala.

  • @Andrei :
   Poiectele clujenilor – proiectele primariei Cluj-Napoca
   Proiecte bistritenilor – durere in cot, apatie, lene, relaxare, indiferenţă, dezinteres, desconsideratie, dispreţ, trândăvie, indolenţă, caracter lax, comoditate, tembelism, toropeală, neatenţie, mediocritate, lâncezeală, delăsare, răceală.
   Mai continui?

 • Multumesc d-le Bondaru. Cunosc bine situatria de acolo. Am un prieten la Primaria CLUJ. Da ….CLUJUL verde. Un copac la trei parcari.Si ce este foarte important este faptul ca se tine cont de parerea cetatenilor care participa cu administratia si fac proiecte comune. Anul trecut vreo 20 au fost selectate si trimise la UE pt. finantare. La noi esti scos afara din sala de sedinte CL cu militia locala.

 • De ce nu s-a construit centru ultramodern de creație șțiințifică pentru copiii până în 14 ani cu secțiuni de electronică, robotică , informatică experimentare , ateliere deschise pe nivele .
  Unde să meargă copiii din blocurile invecinate să-și mărească șansele de reușită în viață.
  Din fonduri europeene.
  Prea mult se investesc în Doamne Ajută și până la urmă ăla va fi outputul educațional în România. Cetățeni cu soluții de tip Doamne Ajută, cei mai instruiți nu-și vor găsi nici locul potrivit nici vocația într-un oraș care înoată-n rugăciuni.
  Oricum e o formă de mită politică.

 • Nu inteleg. Nu a fost destul cat ne-au terorizat cu barul din punctul termic acum imi fac lacas de cult sub geam. Cu pile si smecherii s-a aprobat fara acord de la mediu, li se dau locuri de parcare, cea ce e fara precedent in Bistrita. Locuitorii de langa punct se bat pe locurile de parcare si ei le dau la altii sa vina sa se roage. Au afisat acum de sarbatori cu termen de de 30 de zile, zic ca din data de 10.12 cand de fapt a fost pus in data de 22.12. Rusine sa va fie ca va bateti joc de noi!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS