Actualitate

Gloria 2018, remiză cu liderul Dunărea Brăila. Kim Rasmussen: A fost un rollercoaster

(FOTO-VIDEO) Echipa de handbal feminin Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a întâlnit în etapa a 4-a, la Sala Polivalentă din Bistrița, formația Dunărea Brăila, liderul campionatului înainte de disputarea acestei runde.

Partida s-a încheiat la egalitate, 24-24, după ce la pauză echipa bistrițeană a condus cu 11-9. Gloria 2018 a obținut astfel primul punct în noul sezon și rămâne pe locul 11.

Au marcat pentru Gloria 2018: Alexandrina Barbosa – 5, Jovana Kovacevici – 5, Meike Schmelzer – 4, Ana Maria Iuganu – 4, Almudena Rodriguez – 3, Laura Moisă – 2, Sonia Seraficeanu – 1.

”A fost un rollercoaster. Am început bine, am avut controlul, în a doua parte am avut șansa să ducem scorul la 17-12 dar zece secunde mai târziu era 16-13. Nu am fost suficient de buni în 6 contra 5 și 5 contra 6. Aceste mici detalii ne-au costat. Cred că fetele au arătat atitudinea potrivită în acest joc în care am luptat. Am fost cam pasivi în apărare în repriza a doua, dar poate că am obosit puțin. A fost un joc foarte greu. Trebuie să ne asigurăm că dacă suntem 6 contra 5 în ultimele secunde avem cel puțin o aruncare la poartă, nu să o irosim. În fiecare zi încercăm să facem tot posibilul să fi mai buni, să învățăm din greșeli. Am obținut în sfârșit primul nostru punct, dar nu suntem mulțumiți, am simțit că avem jocul în mână la mijlocul reprizei a doua. Trebuie să continuăm să muncim, aceasta este singura cale, trebuie să ne concentrăm pe ce urmează. Vor veni alte tipuri de jocuri după această pauză competițională. Am început sezonul cu patru meciuri extrem de grele. Sunt bucuros pentru acest punct, dar și puțin trist pentru că nu am reușit să avem o aruncare în ultimele secunde”, a declarat antrenorul Kim Rasmussen, potrivit paginii de Facebook CS Gloria 2018.

”Nu suntem fericite, cred că puteam câștiga acest meci. Am început foarte bine, dar în repriza a doua am fost puțin obosite. Echipa noastră a vrut să marcheze foarte repede de fiecare dată și din acest motiv Brăila s-a apropiat. Trebuie să muncim mai mult și sper să câștigăm următorul meci”, a spus Alexandrina Barbosa.

După acest meci, campionatul se întrerupe până la mijlocul lunii octombrie, pentru partidele echipelor naționale. Ana Maria Iuganu, Nicoleta Dincă și Sonia Seraficeanu au fost convocate la naționala României pentru meciurile cu Feroe și Austria din preliminariile Euro 2022, iar Meike Schmelzer, Jovana Kovacevici, Alexandrina Barbosa, Almudena Rodriguez și Natalia Savcin se vor alătura reprezentativelor țărilor lor: Germania, Serbia, Spania respectiv Ucraina.

În etapa a 5-a, Gloria 2018 joacă în deplasare cu CSM Slatina, în 16 octombrie.

1 comentariu

  • Un punct chinuit. Se vede lipsa unui conducator de joc (de meserie). Ar trebui poate si un portar bun. Altfel , antrenorul nu poate sa inscrie goluri in locul extremelor puse prin scheme de joc exersate la antrenamente , de atatea ori singure pe semicerc si care trag in portar sau incearca bolte aiurea. Antrenorul nu le poate da minte! Pacat de banii cheltuiti. Sunt sigur ca cine da banii va avea in vedere si numele celor care isi bat joc de „joc”. Pentru premiere , desigur… Si cine stie , asa cum un drum de 1000 de li incepe cu primul li (proverb chinezesc) clasarea intre primele patru-cinci echipe la sfarsitul campionatului poate depinde de acest prim punct . Primul punct e important , celelalte vor urma. Sa fim optimisti , mai sunt 22 de etape.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS