Actualitate

Gloria 2018, victorie în fața unui adversar puternic

După egalul din deplasare cu campioana CSM București, Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, ocupanta locului 10, a obținut o victorie importantă, prima din retur, împotriva unei echipe puternice din Liga Florilor la handbal feminin, Măgura Cisnădie (locul 5), în etapa a 16-a.

Echipa antrenată de Horațiu Pașca s-a impus la Sala Polivalentă din Bistrița cu 30-24 (17-11).

Au marcat pentru Gloria 2018: Bianca Bazaliu – 6, Ana Maria Iuganu – 6, Sonia Seraficeanu – 4, Jovana Kovacevici – 4, Florina Chintoan – 4, Nicoleta Dincă – 3, Nina Zulici – 3.

”A fost o victorie muncită. Singurul lucru pe care vreau să-l văd din nou în această sală este bucuria de a juca handbal, o sală cât mai plină și oameni fericiți. Ne-am dorit de multă vreme o astfel de victorie, să le oferim oamenilor o bucurie. Suntem la al treilea meci fără înfrângere în toate competițiile și asta nu poate decât să ne bucure. Această victorie este cu atât mai valoroasă cu cât vine în momente dificile, în compania unei formații care ne reprezintă în Europa. Poate că diferența de scor reflectă munca depusă de fete la antrenamente și tot ce s-a întâmplat în cadrul echipei în ultima vreme”, a declarat antrenorul Horațiu Pașca.

În etapa viitoare, a 17-a, Gloria 2018 va juca în deplasare cu Dunărea Brăila (12 martie).

2 comentarii

  • Sa fim seriosi , domnule antrenor ! La cate goluri a luat Magura Cisnadiei de la echipa scandinava (tur+retur) , nu pare a fi o echipa chiar asa puternica. La Zalau a batut (parca la numai un gol) dar in conditiile in care tartorul Tadici era suspendat. Jocul echipei noastre a fost bun in repriza intai cand daca era mai multa concentrare , diferenta de scor ar fi fost mult mai mare. In repriza a doua jocul nu a prea mers (asa cum ne asteptam), ca sa fim finuti. A jucat bine , in general , toata echipa cu un MARE plus pentru Ana Maria Mazareanu. De asemeni , conducatorul de joc Nina Zulic a jucat super. La fel au jucat si extremele „nationalei” cu un plus pentru Ana Maria Iuganu . Nu pot sa n-o remarc pe domnisoara Bianca Bazaliu care isi arata valoarea , pe zi ce trece. Roza Florina Chintoan a jucat in nota ei obisnuita , cu mare seriozitate si eficienta in joc. Remarc la fel jocul foarte bun in aparare , facut de cele doua fete din Serbia , Trifunovici si Kovacevici care-si merita pe deplin banii. Nu stiu ce s-a intamplat cu Almudena Rodriguez , dar azi nu parea a fi in „apele ei”. Sper sa-si revina pana la urmatoarele meciuri. Astept cu mult interes meciul de campionat cu Dunarea Braila si meciul de cupa . Daca echipa ar castiga la Braila si s-ar califica in sferturile cupei atunci multe pareri de rau ale iubitorilor de handbal si ale simpatizantilor echipei (probabil) s-ar estompa si poate am uita jocul dezastruos facut in compania Gloriei Buzau. Draga d-le Horatiu Pasca , stimata echipa tehnica , indragite si pretuite jucatoare , munciti si iar munciti , pentru ca numai prin multa munca si transpiratie se pot obtine rezultate. Norocul e trecator si pur intamplator dar numai munca sustinuta va aduce „glorie” si respect Gloriei noastre …

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS