Sport

Gloria a încheiat sezonul cu o victorie

Echipa de handbal feminin Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, care își asigurase medalia de bronz cu două etape înainte de finalul campionatului, a încheiat sezonul 2022-2023 al Ligii Florilor cu o victorie.

Gloria s-a impus în deplasare cu Măgura Cisnădie, ocupanta locului 8, cu scorul de 28-25 (13-12).

Au marcat: Bianca Bazaliu – 7, Melinda Terec – 5, Nicoleta Dincă – 3, Tamires Frossard – 3, Nina Zulici – 3, Sonia Seraficeanu – 3, Laura Pristăvița – 2, Paula Posavec – 1, Zeljka Nikolici – 1.

Echipa bistrițeană termină acest campionat pe locul 3, care îi oferă un loc în tururile preliminare ale EHF European League. Va fi a doua participare a Gloriei în cupele europene, după cea din 2020, când a ajuns până în sferturile Cupei EHF în urma locului 3 obținut la capătul sezonului 2018-2019.

1 comentariu

  • Sa intelegem ca pana la urma acea invitatie de participare in „Liga campionelor” nu a mai venit sau (poate) conducerea clubului Gloria a declinat oferta venita „la misto” dupa ce a poposit intai la Targu Jiu? Meciul a fost lipsit de miza si s-a „bifat” asa cum trebuia. Am remarcat „cantecul de lebada” al Melindei Geiger Terec , in rest nimic demn de consemnat. Nu trebuia in niciun caz sa se accepte participarea in cea mai grea competitie continentala dupa ultimele meciuri din cupa. Gloria trebuie sa-si „linga ranile” si sa-si aline frustrarile pricinuite de acele meciuri. Pana la inceperea noului sezon trebuie inainte de toate sa se achizitioneze o jucatoare talentata pentru postul de conducator de joc. (Niombla nu este suficienta!)Trebuie apoi analizat si imbunatatit jocul echipei in aparare unde se produc in continuare multe greseli care duc la eliminari si/sau la lovituri de penalitate chiar impotriva unor echipe mult sub nivelul si pretentiile echipei bistritene. Apoi vechea „meteahna” cu ratarile de la 7 m trebuie eliminata sau diminuata drastic. Toate echipele din campoinat au jucatoare specializate pentru executia loviturilor de penalitate , mai putin echipa noastra. Oare de ce? Pana atunci urez „vacanta placuta” fetelor cu multumiri pentru bucuriile si amaraciunile datorate si cauzate de jocurile bune si mai putin bune din acest sezon.

    13
    5
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.