Sport

Se deschide Parcul de aventură din Parva

Parcul tematic și de aventură din Parva, care are tiroliană, o zonă de cățărări, dar și un loc din care pot fi închiriate biciclete, se va deschide de 1 Iunie, anunță primarul Ioan Strugari. Între 1 și 4 iunie, accesul copiilor este gratuit între orele 11.00 și 18.00.

Parcul tematic și de aventură, o investiție de un milion de lei, finanțată din fonduri europene, se întinde pe un hectar și are o zonă este dedicată parcului de aventură, iar alta pentru picnic. Parcul are o tiroliană, dar și un pod de frânghii care traversează râul Rebra. Aici, se vor putea practica sporturi în aer liber, inclusiv tenis de masă.

Etichete

3 comentarii

 • Buna investitie la miile de tineri care pleaca din BN dincolo in vestul plin cu de toate .Va mai trebuie si voua o PARTIE cu doi metari mai inalta ca asta de la Bistrita si sunteti in rand cu lumea.
  O sa va vedeti cu siguranta si la tanti ESCA la Pro-tv.
  Da la vaci mai mere careva si pe la malai cu sapa ?

  14
  38
 • Nu trebuie să te deplasezi până în Parva pentru aventură. Avem o viață plină de aventură aici la Bistrița. Unde? Pe fostele străzi, pe fostele trotuare și dacă nu este suficient poți cere pachetul max care cuprinde tâlhărie ad-hoc, bătaie cu internare și întâlnire cu agresorii la ieșirea din spital. Cui să mulțumești pentru toate acestea? Vă las pe voi sa răspundeți.

  40
  8
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS