Sport

Gloria a transferat o jucătoare din Spania

Echipa de handbal feminin Gloria 2018 Bistrița-Năsăud se întărește pentru sezonul viitor. Gruparea bistrițeană a anunțat transferul unei jucătoare care evoluează pentru naționala Spaniei, alături de care a participat la Campionatul Mondial din 2023.

Interul stânga Danila Patricia So Delgado Pinto (23 de ani) va juca pentru echipa bistrițeană începând din următorul sezon.

Ea a evoluat până acum pentru Balonmano Colores, Club Balonmano Sant Quirze, Aula Valladolid, Club Balonmano Elche și ATTICGO BM Elche.


”Am auzit doar lucruri bune despre Gloria Bistrița-Năsăud, despre jucătoare, staff tehnic, dar și despre suporteri“, este mesajul handbalistei care are și cetățenie portugheză, țara unde s-a născut.

Danila Patricia So Delgado Pinto a fost desemnată “Cel mai bun inter stânga din Liga Iberdrola (2022-23)“ și “Cea mai bună tânără jucătoare din Liga Iberdrola (2020-21)“.

În cupele europene, a ajuns anul trecut cu Elche până în sferturile de finală ale EHF Challenge Cup și a marcat 38 de goluri. În actualul sezon european, Elche s-a calificat tot în sferturile de finală ale EHF Challenge Cup, iar interul stânga a înscris până acum de 41 de ori.

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS