Actualitate

Gloria vs. campioana României, meci pentru bronz. Bilete online și la Sala Polivalentă

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, ocupanta locului 3 în liga națională de handbal feminin, întâlnește pe teren propriu în ultima etapă a sezonului 2018/2019 proaspăta campioană a României, SCM Râmnicu Vâlcea.

Partida din etapa a 26-a a Ligii Florilor are loc sâmbătă 18 mai, la Sala Polivalentă din Bistrița, de la ora 17.30, și va fi transmisă în direct de TVR 1.

Casa de bilete de la Sala Polivalentă va funcționa după următorul program: joi 16 mai între orele 17.00 – 18.30, vineri 17 mai între orele 17.00 – 18.00, sâmbătă 18 mai (în ziua partidei) începând cu ora 16.30, în limita locurilor disponibile.

Un bilet pentru adulți costă 10 lei, iar un tichet pentru elevi, studenți și pensionari – 5 lei (pe bază de documente justificative: carnet de elev/student, cupon de pensie).

DE AICI puteți achiziționa bilete online.

Fetele antrenate de Horațiu Pașca luptă pentru medaliile de bronz, prezența în premieră în cupele europene fiind deja asigurată. Măgura Cisnădie și Corona Brașov stau la pândă și o pot depăși în clasament în cazul unei înfrângeri. În caz de egalitate de puncte, echipa bistrițeană are avantajul rezultatelor directe cu urmăritoarele Măgura Cisnădie și SCM Craiova, nu și cu Corona Brașov. Toate meciurile se vor disputa la aceeași oră. 

Chiar dacă va pierde locul 3, Gloria va juca în Cupa EHF, România având alocate cinci locuri în cupele europene. Echipa bistrițeană nu poate cădea mai jos de locul 5.

”În acest campionat am plecat la drum cu gândul de a obține mai mult decât anul trecut: locul 5 și accederea în cupele europene. Acest obiectiv s-a îndeplinit, nu îl mai putem rata. Munca, seriozitatea și handbalul bun din acest sezon ne-au adus în situația de a juca în ultima etapă cu medaliile de bronz pe masă, în fața propriilor suporteri. Întâlnim cel mai dificil adversar posibil, campioana României, dar mă aștept la o sală arhiplină care să ne dea încredere și acel plus pentru a ne bate de la egal la egal cu Vâlcea. Medaliile de bronz ar fi un bonus pentru noi”, a declarat pentru Timp Online antrenorul Horațiu Pașca.

Clasamentul Ligii Florilor:

Meciurile din ultima rundă:

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS