Sport

Gloria – Corvinul, meci ”pentru Bistrița, pentru a rescrie istoria clubului”

Gloria și Corvinul, două nume cu rezonanță în fotbalul mare pe vremuri, se întâlnesc în dublă manșă în primul baraj de promovare în Liga a 2-a.

Turul are loc miercuri 24 mai, de la ora 18.00, pe Stadionul ”Jean Pădureanu” din Bistrița, în timp ce returul este programat sâmbătă 27 mai, de la ora 17.30, la Hunedoara.

Antrenorul Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud, Adrian Falub, vrea ca jucătorii săi să rescrie istoria clubului.

”Suntem pe un drum bun, care ne poate duce spre mai multe performanțe. Avem un grup bun din punct de vedere tehnic dar și uman, sunt mândru că avem un vestiar care pe lângă faptul că are valoare din punct de vedere fotbalistic are și din punct de vedere uman, ceea ce este extraordinar. Știm cu toții că va fi un meci greu, întâlnim un adversar puternic care a bătut toate recordurile în Liga a 3-a în ultimii doi ani, este un club bine organizat, cu mai multă experiență ca noi pentru că a jucat și anul trecut baraje. Acasă noi am făcut meciuri bune și foarte bune, acest teren este magic pentru noi ca să spun așa, a venit din ce în ce mai multă lume. Am încredere în jucători că se vor bate și că vor da totul pentru o calificare, ceea ce ar fi un lucru extraordinar, practic am rescrie istoria clubului, care cumva trebuie să ajungă înapoi unde i-a fost locul. La Bistrița nu e o atmosferă așa incendiară, dar la acest meci m-aș bucura ca și arbitrului să îi tremure fluierul și la adversari picioarele. Sunt meciuri pentru comunitate, meciuri pentru Bistrița, nu pentru Falub antrenor. Suntem toți o comunitate care își dorește ceva și când vibrezi cu toată energia, cu tot sufletul, lucrurile se împlinesc, nu promovează numai jucătorii, promovează de la omul care tunde terenul până la cel mai important om din club, împreună cu spectatorii”, spune Adrian Falub.

În cazul în care va trece de Corvinul, Gloria va juca al doilea baraj de promovare în Liga a 2-a cu învingătoarea din dubla Unirea Ungheni – FC Bihor, prima manșă în deplasare iar returul pe teren propriu, conform tragerii la sorți.

3 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.