Sport

Duminică, Gloria – Poli Timișoara, derby în Superliga feminină de fotbal

Liderul Superligii feminine de fotbal, Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, întâlnește pe teren propriu ocupanta locului 2 în clasament, Politehnica Timișoara, în etapa a 4-a.

Partida are loc duminică 1 octombrie, de la ora 13.00, la Baza Sportivă Gloria din Unirea.

Derby-ul Gloria – Poli Timișoara va fi transmis în direct la TV de Pro Arena.

”Ne așteaptă un meci foarte dificil cu un adversar puternic – Politehnica Timișoara, vicecampioana României. Am pregătit atent această partidă, ne dorim să facem un meci bun și să păstrăm acasă toate cele trei puncte. Mizăm pe prezența suporterilor în număr mare la stadion și îi asigurăm că vom da 100% pe teren. Venim după o perioadă foarte bună, luăm fiecare meci pas cu pas și luptăm pentru a ne realiza obiectivele – calificarea în play-off, clasarea pe podiumul Superligii feminine și un parcurs cât mai lung în Cupa României”, spune antrenorul Călin Svoboda.

După trei runde în Superliga feminină, Gloria are maximum de puncte, 9, și niciun gol primit (9-0), în timp ce oaspetele au 6 puncte, însă un meci mai puțin disputat, și golaveraj 9-1.

23 comentarii

 • Aseară a fost un meci superb în care Noua Zeelandă și-a etalat din nou măiestria jocului înpotriva Italiei.
  Noua Zeelandă trebuia obligariu să câștige acest meci după eșecul cu Franța țara gazdă altfel nu treceau de grupe, a câștigat acest meci întro manieră etuziasmantă. Italia a reușit și ea câteva eseuri frumoase felicitate și de suporteri veniți pentru acest meci tocmai din capătul lumi din Noua Zeelendă.

  39
  4
  • Nu prea contează tot Irlanda rămâne favorită la titlu. Australia deja este ieșită , Franța a rămas fără căpitan, Africa de Sud deținătoarea titlui pare să nu fie înformă. Pe parcurs mai pot interveni Țara Galilor și Fiji ce au avut jocuri bune. Cine știe fiindcă armata-i lungă ?

   25
   1
  • Când Gloria a înstrăinat terenul dat de Primărie pentru terenuri de sport pe strada Simion Mândrescu către Roseyanis. Firma Roseyanis avea prin cotract obligația să facă terenuri de sport. Bineînțeles că nu a făcut acest lucru acum Roseyanis a falimentat și nu sau mai făcut acele terenuri. Acolo ar fi potrivit să se facă stadionul de Rugby.

  • Locul cel mai potrivit pentru Stadionul de Rugby este pe Drumul Cetății acolo unde a fost LDP-ul .

   15
 • Tot văd scris pe tricouri ” Poarta Transilvaniei ” unde este poarta asta vreau să o văd și eu dacă este așa celebră ? Poate un cititor mă ajută și postează aici un share locațion unde să află poarta asta și o poză cu ea.

  25
  1
  • Chiar dacă pierdem la scor meciul cu Scoția eu tot echipa României o suțin ! Este o mare performanță numai faptul că am ajuns la Campionatul Modial unde sunt cei mai buni.

   23
  • Însă în celelalte meciuri Scoția nu a strălucit sper să le putem opunen o rezistență dârză.

  • Lupul mascota votată de Bistrițeni este foarte faină. Ar trebui să se facă o statuie cu acest lup și să fie amplasată în fața noi săli polivalente. Să fie o statuie din lemn lăcuit sau din fibră de sticlă sau alt material din care lupul să fie realizat rapid și elegant.

   25
  • Compact au rămas aceiaș trupă monumentală și o locație peste linie excelentă pentru un concert de calitate.

   10
  • Eu am fost în Soho pe strada Dimitrie Cantemir la concertul Cargo și pot să spun că sa auzit mult mai bine și atmosfera a fost mult mult mai faină decât la același spectacol susținut de Cargo pe strada Liviu Rebreanu.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.