Recomandări Social

Grav accident rutier pe DN 15 A. Doi tineri răniţi după ce s-au răsturnat cu maşina

(FOTO-VIDEO) Un tânăr de 19 ani este grav rănit, iar un altul de 16 ani a suferit traumatisme după ce maşina în care se aflau şi care rula pe DN 15 A s-a răsturnat la Viile Tecii. Şoferul ar fi încercat să evite un limitator de viteză şi a pierdut controlul maşinii. Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit la locul accidentului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, un adolescent de 16 ani a  fost găsit de echipajele medicale conștient, iar un tânăr de 19 ani inconștient, fiind nevoie de intubarea lui.

Din primele informaţii, şoferul de 19 ani ar fi vrut să evite un limitator de viteză.  Maşina avea numere provizorii expirate.

Sursa foto-video: ISU Bistriţa-Năsăud

3 comentarii

  • Adrenalina, lipsa de experiență. graba de a ajunge la adăpost pentru a nu fi sancționat pentru nerespectarea legii și neatenția, cumulate au dus la întâmplarea nefericită, care pe lângă pagube materiale au produs și rănirea corporală a tinerilor. Să-i mulțumescă Lui Dumnezeu că i-a ocrotit de mai rău și să învețe din această ”lecție” de viață ! Le doresc însănătoșire grabnică, amândurora !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS