Actualitate Recomandări

Hala de pe strada Sigmirului, scoasă la vânzare cu tot cu teren. Cu cât pot fi cumpărate

Hala în suprafață de aproximativ 8.000 mp și terenul aferent din Bistrița, situate în vecinătatea magazinului Dedeman, sunt scoase la vânzare de compania care le deține.

Pentru proprietatea care se află în stare de reabilitare și reamenajare în vederea reconfigurării din funcțiune industrială în posibilă comercială, sportivă și/sau rezidențială se cer 2,9 milioane de euro.

Hala este dispusă atât în regim P+1, cât și pe un singur nivel, cu înălțimea între 4,5 – 16 metri, deschiderea mare între stâlpi făcând-o pretabilă mai multor destinații. Are post trafo 800 kW, rețea energie electrică pentru deservire industrială, gaz, apă etc.


Etichete

26 comentarii

 • Ar fi buna o sala de nunti acolo. Nu se da factura dupa nunta castigul este garantat. La cate Juliete sunt in oras inca una in plus ar merge.

  • Propun sa se taie cu flexul in bucati de 300kg fiecare si sa fie date la locuitorii romaniei, care au mai ramas cu care sa si plateasca curentul la iarna. An inteles caca fost facuta de statul roman si nu cred cacstatul roman a incasat de la acest escroc 2 milioane de euro.
   Asa ca si fierul de acolo e tot al nostru asa cum si e petrolul, curentul si gazul din romania.

 • Sali de nunti sunt suficiente…
  O catedrala ar fi mai indicat… 🙂
  Si tot asa…nu se da factura…castigul fiind garantat.

  • Cred ca se preteaza la o piata acoperita cu tot cu parcare si problema ar fi rezolvata…

 • In stadiul in care e acum ,proprietarul plateste impozit pe cladire si teren?De la anul conform cu noile grile de impozitare mai ales la nerezidential va trebui sa il plateasca el pe cumparator numai sa il scape de ea.

 • s-o fi săturat și ăla de fitilelile primăriei …
  Au ajuns să-și vândă și să plece din oraș.
  Se duc unde pot face și se respectă legea. Vom ajunge un oraș plin de Lidăluri și Kauflanduri și bănci dealea deștepte cu priză. Vai de acest oraș.

 • Si dacā o cumperi, ce faci cu ea?
  Pretul la gaz, el, motorina, materiale de construcții a crescut atât de mult, încât fabricile se închid una câte una. Cheltuielile de producție depășesc încasările din vânzarea produselor.
  Germania intra in recesiune si trage in jos toată Europa, EURO e din ce in ce mai slab.
  Piața imobiliară e in cădere, deci nu merita sa construiesti apartamente acolo.
  Si risti sa platesti cu 20-30% mai mult decât va fi valoarea terenului peste doi ani.
  Iei un credit de la banca si plătești dobânzi ca prostu.’ (De 10% pe an).
  Dobânzile o sa crească in continuare pana in primăvara 2023.
  Rata dobânzii de politica monetara BNR
  In acest moment: 5,5%
  Octombrie 6%
  Noiembrie 6,5%
  Ianuarie 7%
  Februarie 7,5%
  Martie – Decembrie 2023 – se menține la 7,5%
  De abia din Ianuarie 2024 dobânzile încep sa scada cu 0,25% pe luna.

  In 2025 puteți cumpara apartamente si terenuri cu reducere de 10-20-30% fata de nivelul actual, iar dobânzile la creditele ipotecare vor reveni la valori acceptabile.

 • Metalul la „fer” vechi și repede niște blocuri cu nume pompos de genul „Green heaven residence” și cu așa zise penthouse-uri la ultimul etaj cu vedere la alte ruine industriale.

 • Sa il cumpere primaria si sa faca o sala mare unde sa cazeze pe cei care nu o sa mai poata plati gazele si curentul la iarna.Se pot pune ecrane uriase sa il poata urmari pe Ciuca ,pe Popescu de la energie pe Căcâciu de la finante care o sa le spuna cum sa se incadreze in cuantumul de kw care îi compenseaza statul.Sa îi dea nume ,,Câțu Liberalu” in onoarea liberalului,liberizator al pietei energetice.

 • Când puneți camere in Rodna in cartierul social? Tot jegul de aici vine pe Someș la vale! Nu va lăsa primarul Grapini sa nu ii supărați electoratul?

 • Se zvonește ca Vinde tot și intra in politica dacă nu mai poate face afaceri.E la moda. Silviu Mânăstire și chiar Nina Rus, ultimele “achiziții”

  • No putut mustăciosul să facă ce a vrut chiar cu vizitele dese la primărie la marea conducătoare urbanistica și mai marele înlocuitor de primar și acuma vinde.
   O crezut că-i tine mereu ca în zonă unde bistritencele îs șefa.

  • Sa faca o puscarie unde sa or sa intre pana la urma si ,,harnicii si desteptii”.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS