Actualitate Recomandări

Handbal: Gloria, eliminată din Cupa României

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud (locul 4 în Liga Florilor) a pierdut meciul disputat în deplasare cu HC Zalău (locul 7), în sferturile de finală ale Cupei României la handbal feminin.

Echipa antrenată de Gheorghe Tadici s-a impus cu scorul de 28-27, după ce la pauză conducea cu 16-14. Gloria a ratat egalarea la ultima fază a jocului.

Pentru formația pregătită de Horațiu Pașca au înscris: Laura Pristăvița (6), Szilvia Szabo (4), Nicoleta Dincă (4), Valentina Ardean Elisei (4), Teodora Bloj (3), Daniela Todor (3), Magdalena Paraschiv (2), Daniela Rațiu (1).

Gloria a ajuns în această fază a competiției după ce a trecut în 16-imi de Dacia Mioveni cu 27-15 și în optimi de Rapid București cu 24-18.

Celelalte partide din sferturile Cupei României: HCM Slobozia – CSM București 22-30, SCM Rm. Vâlcea – CSM Galați 29-12, Măgura Cisnădie – CSU Cluj-Napoca 32-30.

Următorul meci al Gloriei are loc duminică 7 aprilie, în deplasare cu Minaur Baia Mare, în etapa a 21-a a Ligii Florilor.

https://www.facebook.com/CSGloria2018/photos/a.274353386458614/419144991979452/?type=3&theater

3 comentarii

 • Din nou am platit tribut faptului ca avem ” banca scurta ” .Actiunile de la lot , lipsa accidentatelor si jocul f. intens de joi cu SCM Craiova ( ..cei care au fost martori la joc , din tribune , pot confirma )
  au lasat ” urme ” grele in evolutia fetelor noastre .
  Biata Laura P. de-abia mai alerga pe final , dar sa mai si marcheze ….
  Totusi , pe final de joc , Szabo si Bloj ar fi fost mai bine sa le fi folosit mai mult ,mai ales ca Bloj avea de platit niste polite gibonului de Tadici , care in continuare , urineaza la propriu si figurat pe frh si comisia tehnica .

  ….si parca d-l Pasca era putin speriat ca poate sa-l incurce pe maimutoiul de
  Tadici ; asteptam spectacolul din Final Four ( …” asta , a’ nost ” din Cupa Romaniei , ca-i mai devreme ) !

  P.S. : Daca – l intalniti careva pe Tadici , sa-i comunicati ce-i dorim sa intalneasca in viitorul cit mai apropiat :

  https://www.gsp.ro/sporturi/handbal/foto-incredibil-romania-va-infrunta-un-fost-rugbist-la-cm-de-handbal-feminin-cantareste-113-kg-si-a-iscat-un-scandal-urias-555423.html

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.