Actualitate Recomandări

Horațiu Pașca: Un alt vis împlinit, Bistrița merită această poveste

La capătul unui sezon în care Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a obținut medaliile de bronz și dreptul de a juca în cupele europene, antrenorul Horațiu Pașca spune că toate visele au devenit realitate:

”Un alt vis împlinit, pentru că am început de a la a promova și ne-am propus să creștem treptat. Medalia era un vis, podiumul era un vis, cupele europene erau un vis – toate s-au îndeplinit. Publicul acesta minunat merită, Bistrița merită toată această poveste și cred că și noi merităm, pentru că venim după un sezon extrem de complicat în care am trecut prin multe. Merităm această medalie, în ultima vreme am fost permanent pe locul 3 și nu am așteptat noi greșeala adversarului, ci alții au așteptat să ne împiedicăm noi. E multă muncă la mijloc, foarte multă seriozitate, iar ceea ce am văzut în sală nu face altceva decât să îmi confirme că ceea ce facem noi este corect”.

La rândul său, directorul grupării bistrițene, Marius Pintea, a declarat că Gloria a obținut un rezultat extraordinar. ”Visul nostru s-a împlinit. Obținerea locului trei într-un campionat atât de puternic ca și cel al României este un rezultat extraordinar. Vreau din suflet să le mulțumesc bistrițenilor că au crezut în noi, sponsorilor, tuturor celor care au determinat o stabilitate la nivel de club”.

4 comentarii

  • Un cuvânt de mulțumire pentru Pristavita,Rațiu și Elisei nu aveți? Că ele au adus performanta asta și mult mai puțin voi cei care strigați de parcă ați fi câștigat Liga Campionilo ! Sper sa nu uitați de meciurile câștigate la noroc la diferența de un gol și să mulțumiți lui Dumnezeu că a intrat mingea în poarta.Sa va vedem anul viitor și în cupele europene și în campionat cat rezistați.

    • @ Tadici
      Da’ la noul Pădureanu sa nu-i mulțumim?
      Cate meciuri câștigam fara ajutorul arbitrilor ?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.