Actualitate

Hoț de bijuterii, prins în Gara Bistrița

Un bărbat din Bacău care a spart un apartament din Reșița și a furat bijuterii din aur a fost prins tocmai în Gara Bistrița de polițiștii de la Transporturi.

Potrivit publicației Express pe Banat, furtul a fost reclamat în 7 aprilie. În urma investigațiilor, de la Biroul de Investigații Criminale au identificat un bărbat de 33 de ani din județul Bacău bănuit că la data menționată ar fi pătruns prin forțarea geamului locuinței situate la parterul blocului în interior, de unde ar fi sustras bunurile, apoi ar fi dispărut. S-a întocmit dosar penal pentru furt calificat, iar polițiștii au emis pe numele bărbatului un mandat de aducere.

În cursul zilei de miercuri, bărbatul a fost depistat de polițiști de la Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud în stația CFR Bistrița, fiind preluat ulterior de polițiști de la Poliția Municipiului Reșița.

Polițiștii au recuperat bijuterii estimate la 11.000 de lei, reprezentând aproximativ 80% din prejudiciul cauzat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, urmând să fie prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.