Actualitate

Hoți de flori și coronițe de pe morminte, prinși de polițiștii locali

Cu ocazia Luminației, Poliția Locală Bistrița supraveghează, inclusiv pe timp de noapte, cimitirele din oraș. Trei hoți de flori de pe morminte au fost prinși de polițiștii locali la cimitirul de pe strada Tărpiului.

”Azi și ieri noapte în cimitirul de pe strada Tărpiului s-a vorbit doar la modul imperativ! Stai! Stop! Oprește-te!

Motivul? Hoții de flori și coronițe de pe morminte! Trei la număr!

“Aceștia se deplasau pe strada Tărpiului având asupra lor 17 coronițe funerare confecționate din material plastic” – cităm din procesul-verbal de depistare întocmit de colegii noștri.

Au fost predați organelor competente!

Poliția Locală a asigurat dispozitivul cu trei echipaje, inclusiv pe timp de noapte, care au supravegheat atât cimitirul de pe strada Tărpiului cât și cel Evanghelic de pe strada C. R. Vivu”, a precizat Poliția Locală Bistrița.

10 comentarii

 • La Cluj,de exemplu,ca sa nu se fure, coroanele se stropesc cu benzina,motorina, etc.sau se rup florile de la treisferturi…… Asadar,ar fi mai bine ca, familiile indurerate,sa primeasca un ajutor financiar…..Asta e parerea mea!

  18
  9
 • Personal mi se pare o risipa de bani, energie, nervi,trafic blocat,se poate rezolva foarte eficient cu o lumânare și o rugăciune pentru cel decedat. Restul dacă tot ai bani si te incurca ,poți sa faci un transfer la azile de bătrâni,cămine de copii, spitale ,etc .Mult mai eficient decât niște flori care în doua zile sunt uscate și nu ajuta cu nimic sufletul celui decedat. Plus ca scăpăm și de aglomerația produsa de câteva zile pe trotuare ( cei cu florile s au extins peste spațiul alocat de primarie) nu am văzut nici un control de la politia locală , în zona la han au lăsat o cărare printre flori,abia trec doi pietoni unul pe lângă celalalt.

  49
  6
 • Eu găsesc trist pentru tinerii respectivi că în loc să fie integrați pe piata muncii ajung să fure coroane în cimitire.
  Poate cineva se îndură ca și creștin să le ofere un loc de muncă legal pentru ispășirea păcatelor, plata daunelor și aducerea lor pe calea cea bună.

  8
  16
  • Loc de muncă? Doamne ferește,, vreți să și muncească? Unde ați văzut ei să muncească, stați că le vin ajutoarele sociale ,acelea cu coronițele a fost de antrenament .

   15
 • Am inteles ca baietii aduceau si pe comanda. Le ziceai ce vrei si in dreptul carei pietre de mormant se afla, si ti-o procurau. Cu livrare la domiciliu!

  Normal ca au sarit copoii pe tinerii anteprenori

  12
  3
 • Pe cand domnii consilieri pun de o hotarare CL prin care sa se interzica cu desavarsire vanzarea si confectionarea de astfel de coronite si coroane din plastic, o sursa grozava de infestare a mediului.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS