Actualitate

Ranforsarea sistemului rutier între Rodna, Șanț și Valea Mare, pe ultima sută

Lucrările de ranforsare a sistemului rutier pe Drumul Național 17D, tronsonul Rodna – Șanț – Valea Mare, în lungime de 14,3 km, sunt aproape de finalizare.

”Lucrări de ransforsare sistem rutier (așternere strat de uzură și aducere la cotă acostamente) pe DN 17D, între localitățile Șanț și Valea Mare, județul Bistrița-Năsăud”, informează DRDP Cluj.

DN 17D (97,6 km) leagă localităţile Beclean, Năsăud, Sângeorz-Băi şi Cârlibaba (Suceava). Trece prin Munţii Rodnei şi Munţii Suhard prin Pasul Rotunda. Traversează comunele Chiuza, Nimigea, Salva, Rebrişoara, Feldru, Ilva Mică, Maieru, Rodna, Şanţ şi se intersectează cu DN 17 la Beclean, cu DN 17C la Salva şi Năsăud şi cu DN 18 la Cârlibaba.

1 comentariu

  • Multumim dnlui Radu Moldovan in sfarsit avem si santeni drum fara sute de gropi, o sa fie si suparari la mecanici auto, ca se micsoreaza reparatile la autoturisme si scade leul si la dnl primarForogau ca spunem adevaratul om care a intervenit la ministrul transportului si la priministru si nu e dansul dupa cum se lauda in stanga si in dreapta.

    4
    1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS