Actualitate Social

HR de la Leoni, Carmen Diana Magda, acuzată de fapte de corupție

Agenția Națională de Integritate (ANI) a sesizat Direcția Națională Anticorupție în legătură cu situația fostului ministru al Muncii, Ioan Botiș, cerând procurorilor să-l cerceteze pe acesta pentru conflict de interese. Botiș nu este însă singurul cu probleme.

ANI a anunțat că există indicii temeinice cu privire la săvârșirea de către Carmen Diana Magda, în calitate de manager al Proiectului „Șansa la demnitate” desfășurat de Asociația „Parteneriat Euroactiv” Bistrița, a infracțiunii prevăzută de art. 183, alin. 1) din Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție, ca urmare a gestionării în mod fraudulos prin folosirea unor documente inexacte, a unora dintre activitățile proiectului, având ca rezultat diminuarea ilegală a resurselor din bugetul general al Comunităților Europene.

Carmen Diana Magda, în calitate de manager al Proiectului „Șansa la demnitate” și reprezentant al Asociației „Parteneriat Euroactiv” Bistrița, a încheiat, la data de 01.11.2010, un contractul de închiriere cu S.C. Mobil Construct S.R.L., societate deținută și reprezentată în calitate de administrator de către Ligia Botiș, având ca obiect închirierea spațiului situat în Municipiul Bistrița, Str. Cloșca nr. 3, cu destinația „săli de curs”, contra sumei de 5.500 Lei/lună, pe o perioadă de 4 ani. Ligia Botiș deține în cadrul proiectului calitatea de expert.

Sursa text: comunicat ANI, sursa foto: facebook

2 comentarii

  • la ce bani ai castigat la euroactiv ai supt ceva pe banii astiia mama ta de petarda ce te plimbi prin productie cu chef de pila.

  • carmen teai lasat indusa de un escroc de ce nu iai tras pe toti de la leoni dupa tine si Botis fiindca meritau toti soarta ta sau tu ai fost jertfa

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS