Actualitate

În ce zone lucrează Direcţia Infrastructură Bistrița săptămâna aceasta

Direcția Infrastructură şi Servicii din cadrul Primăriei Bistrița are programate în această săptămână, 25-29 septembrie, o serie de lucrări de reparații, amenajări și intervenții în oraș.

Principalele lucrări anunțate de municipalitate:

Intrarea Pârcălabului – așternere mixtură asfaltică carosabil

Str. Tudor Vladimirescu Bl. 22 –  frezare carosabil, ridicare la cotă cămine și guri de scurgere, așternere mixtură asfaltică

Str. Secundară nr. 23 Unirea (str. Morii) –  pregătire cu piatră concasată de carieră și împănare cu split, așternere mixtură asfaltică

DJ 172 B Slătinița –  colmatat îmbinări cu emulsie bituminoasă

Întreținere străzi pietruite: Aleea Trifoiului, str. Orion, str. Orizontului

Amenajare acces parcare: B-dul Independenței bl. 1

Marcaje rutiere pe străzile: Gării, Arțarilor, Crinilor, locuri de parcare

Cosire: Parc dendrologic Unirea (Wonderland), str. Panait Cerna, B-dul Independenței, Parc Viișoara, str. Dealul Viilor

Eliminare arbori uscați pe străzile: C. R. Vivu, Tudor Vladimirescu, Intrarea Pinului, Năsăudului bl. 5, Aleea Ineu bl. 4

Dezafectare rețea termică aeriană Dn 600 mm, str. Horea nr. 2

Golire, spălare și reumplere bazine fântâni arteziene: str. Ștefan cel Mare, 1 Decembrie.

Aici lista tuturor lucrărilor

6 comentarii

 • Transmit acestei directii sa faca bine sa verifice in ce hal se afla toate perimetrele VERZI din oras si sa caute sa scormoneasca pe B-dul Independentei sa vada cam ce se afla sub cele doua degete de pamant fertil pusi de ochii lumii ?
  Se lucreaza ca pisica , rahatul sub pres si cica se refac perimetrele verzi cu bolovani, capete de borduri, balast si ne mai spune noua Primaria ca suntem in grafic si totul este ca la carte.
  Sa o credeti d-vs. domnule Primar, sunteti mintit, dezinformat si dus de nas tocmai de sefii din aceste servicii.
  Cititi si aplicati corect Legea 24. Spatii Verzi art. 5.
  Lasati dracului alte strategii ca nu tine cu povesti de adormit electoratul.

  10
  8
 • Poate ajung si pe strada Cerbului ( laga barul Cuantic) , unde s-au instalat doua camine de vizitare din beton (de 3 saptamani ) ,lasnad un crater in jurul lor.
  Respectiva ,,lucrare ” face dificil accesul la caminul,gradinita si cresa din zona .

  • Acolo probabil au lucrat cei de la Dianova, ei au spart jumatate de oras si nimanui nu-i pasa sa le impuna sa asfalteze în urma lor.
   Probabil comisioanele (parandaraturile) oferite sunt generoase si ofera linistea din partea celor care ar trebui sa-i verifice.
   Mai sunt strazi sparte de-ti rupi masina prin ele ….. Trandafirilor, Gradinilor, de astea îmi amintesc acuma.

 • Ce sfinti sunt politicienii nostri din judet fata de altii care au partea lor din afacere desi si la noi se asfalteaza la greu drumurile.

  1
  1
 • In legatura cu spatiile verzi domnul Balan de data aceasta are dreptate, ám vazut azi cum se curata spatiul verde de resturi de santier pe G.G.Balan,colt cu St.Cel Mare , 2 puneau cate un capat de bordura de ici colo intr-o csupa al treilea ceva sefut,asista, majoritatea de jumatati,sferturi,de pavaje, peturi, celofan dela paleti de pavaj ,zgura,beton,pietris ramas de la patul de trotuar totul astupat de asa zis pamant fertil pt gazon de nici macar de O pálma. Chiar ar trebuie sa mearga domnul primar sa scormonessca ce mizerie se astupa cu pamant! Exact ca pisica. Verificati oameni buni ce calitate se face!

 • Oameni buni cine a zis că e pregătit pentru însămânțare???? Se curata mizeria rezultată din săpatura, va veni alt excavator și va sapa pentru stratul vegetal deoarece cupa de la excavatorul pe care l-ați văzut nu poate sapa pentru că nu încape între borduri fără să strice ceva…. Aveți răbdare nu comentați mereu…

  1
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS