Actualitate

În curând începe reabilitarea DN 17D între Rodna, Șanț și Valea Mare

S-a semnat contractul pentru reabilitarea Drumului Național 17D între Rodna, Șanț și Valea Mare, tronson în lungime de 14,3 km.

După semnarea contractului, în maxim 10 zile se va da ordinul de începere a lucrărilor de execuție, iar termenul de finalizare a acestora este de 8 luni de zile, a anunțat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

Lucrările se vor realiza cu bani guvernamentali.

DN 17D (97,6 km) leagă localităţile Beclean, Năsăud, Sângeorz-Băi şi Cârlibaba (Suceava). Trece prin Munţii Rodnei şi Munţii Suhard prin Pasul Rotunda. Traversează comunele Chiuza, Nimigea, Salva, Rebrişoara, Feldru, Ilva Mică, Maieru, Rodna, Şanţ şi se intersectează cu DN 17 la Beclean, cu DN 17C la Salva şi Năsăud şi cu DN 18 la Cârlibaba.

7 comentarii

 • Felicitări.
  Dacă faceți legătură cu Carlibaba, Maramureș, Moldova un traseu extraordinar cu potențial turistic, va votam.
  Doamne ajuta.

  7
  1
 • DN 17D este în administrarea CJ BN? Nu este al CNAIR? Care este meritul CJ BN? Pentru ca a emis autorizația de construire? De ce trebuie sa-i mulțumim președintelui pentru semnarea autorizației? Nu este în fișa postului? Mulțumim din suflet partidului. Prietenii știu de ce.

  4
  2
  • Adi, finanțarea proiectului se face din buzunarul președintelui CJ:)) Papagalul care vremelnic conduce primăria Rodna le spune mereu rodnenilor: v-am făcut drum, poduri și alte lucrări publice. Se înțelege de la sine că ei, politicienii, finanțează din fonduri proprii aceste lucrări.

 • De ce trebuie sa-i multumim lui Radu,pai cui sa-i multumim lui Dolha ,Turc sau poate ‘vrednicului’ primar al com Sant care precis o sa iasa la publicati [nu la parade] cum stim din tata in fiu ,dar find de origini oltenesti probabil crede ca e primar la Dragomeresti, precis la parade o sa se laude cu marile realizari pe care dansul viseaza ca lea facut .

 • Este vorba doar de modernizare Rodna – Valea Mare, drumul vechi de beton care este in contestatie de cel putin 2 ani, tonsonul Valea Mare – Carlibaba nu intra in reabilitare, ramane la fel.

 • Stiu că pe timp de iarnă DN17D este închis ! Doresc să aflu dacă în timp de vară se poate traversa dinspre Cîrlibaba spre Sîngeorz -Băi cu un Logan ! Mulțumesc mult .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS