Sport

În sfârşit! Autorităţile dau semne că nu vor lăsa neobservate performanţele sportivilor la JO!

Prefectul de Bistriţa-Năsăud, Ani Bob, a spus că trebuie găsite soluţii pentru ca halterofilul Răzvan Martin, medaliat cu bronz la JO, să fie recompensat pe măsură. Directorul CSM Bistriţa, Adrian Moldovan, a precizat că există variante pentru a răsplăti performanţa ”unui copil care va fi în topul mondial în următorii ani”.

Ca urmare a semnalelor apărute în presă, prefectul Ani Bob a spus în cadrul unui Colegiu prefectural că halterofilul Răzvan Martin, medaliat cu bronz la haltere, dar şi ceilalţi sportivi bistriţeni prezenţi la Londra la Jocurile Olimpice, trebuie recompensaţi pe măsură şi a dorit să ştie de la şeful Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, Constantin Florian, dar şi de la Adrian Moldovan, directorul Clubului Sportiv Municipal, cum se prezintă situaţia, în special cea financiară.

”Bronzul obţinut de Răzvan Martin este prima medalie curată obţinută de un sportiv din Bistriţa, pentru că Gabriela Szabo şi Maria Cioncan erau legitimate şi la alte cluburi. Întotdeauna sunt probleme legate de bani, situaţia financiară este foarte slabă. Cu cât performanţa este mai bună, cu atât mai mulţi bani trebuie să dai, este normal. Performanţa lui Martin pune în umbră o altă performanţă deosebită, ce aa lui Adrian Crişan, locul 5 la tenis de masă la 32 de ani”, a spus Constantin Florian.

Directorul CSM Bistriţa, Adrian Moldovan, a afirmat că Răzvan Martin a obţinut ”o performanţă istorică pentru sportul bistriţean”. ”Ne-am obişnuit să trecem foarte uşor peste astfel de rezultate, din păcate ne aducem aminte de ei doar în asemenea momente, din patru în patru ani. Ce a reuşit Răzvan Martin ne face să fim mândri că suntem români. Răzvan e încă un copil, în următorii opt ani o să fie în topul mondial. Banii pentru activitatea clubului pe acest an erau cheltuiţi la 31 mai, dar nu mă plâng, vom găsi soluţii împreună cu factorii de decizie din judeţ şi de la nivel naţional. Vom găsi variante pentru a-i recompensa”, a precizat Moldovan.

Subprefectul Ovidiu Frenţ a subliniat că sportivii bistriţeni participanţi la JO, Răzvan Martin, Gabriel Sîncrăian, Adrian Crişan, Marius Berbecar şi Cristian Băţagă vor fi primiţi ”aşa cum se cuvine, indiferent de rezultate” de către oficialităţi după revenirea de la Londra.

Etichete

3 comentarii

  • Felicitari Timponline pentru felul in care promovati performanta si calitatea . De data aceasta s-a nimerit sa fie performanta sportiva , altadata au fost performante in alte domenii . Intotdeauna insa , ziarul dumneavoastra le-a adus in atentia cititorilor sai. Iata ca felul dvs. de a sti ” cum sa puna problema „- adica a sti sa faci jurnalism – i-a sensibilizat pe alesii locali . Acum ramane sa vedem cum se vor tine de cuvant . Asteptam

  • intradevar oamenii astia merita( ma refer la sportivi)si felicitari lui Razvan sper ca sirul succeselor lui nu se va oprii aici!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.