Actualitate

Încă doi traficanți de droguri au fost arestați. Ce vindeau și cu cât

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița–Năsăud, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, efectuarea fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și punere la dispoziție a locuinței pentru consum de droguri.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud informează că, din cercetările efectuate, a rezultat că unul dintre bărbați ar fi vândut, în mod repetat, droguri de risc (canabis) și substanțe cu efect psihoactiv (din categoria catinonelor și 2-MMC) mai multor consumatori din județul Bistrița-Năsăud, cu sume cuprinse între 50 și 100 de lei, pentru o doză.

Cu privire la cea de-a doua persoană, s-a reținut că în perioada iulie 2023 – ianuarie 2024 ar fi deținut și oferit, cu titlu gratuit, diverse cantități de canabis (drog de risc) sau substanțe psihoactive. De asemenea, la o petrecere privată organizată la domiciliul său, ar fi oferit participanților canabis pentru consum.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în 8 februarie, au fost descoperite și ridicate aproximativ 130 de grame de substanță cu efect psihoactiv (2-MMC), canabis, grindere, telefoane mobile și cartele telefonice, precum și alte mijloace de probă.

La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud au dispus reținerea a celor două persoane pentru 24 de ore.

În cursul zilei de 9 februarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud a dispus arestarea preventivă față de o persoană, fiind luată măsura arestului la domiciliu față de cea de-a doua, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

4 comentarii

 • Dacă au vândut minorilor, fără să le ceară actul de identitate prin care să vadă dacă sunt majori?! Ca și cu automatul pentru țigări electronice! Oricum nu fiți necăjiți, că vă scapă judecătorii! Eventual ceva cu suspendare, sau muncă în folosul,, comunității,, în care vă petreceți timpul!😂🥕

  21
  2
 • Canf vad judecatorii ca au facut bani numai de 1 leu , asa cum se arata in poze pentru lumanari la biserica vor plange de mila lor si le vor da cu suspendare sa activeze in pace pe mai departe.
  Cunoastem obiceiurile , le vedem la tv.

  11
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS