Social

Încă nouă blocuri intră în reabilitare termică. S-a dat ordinul de începere a lucrărilor

Primarul Bistriței, Ioan Turc, a declarat că a dat ordinul de începere a reabilitării termice pentru încă nouă blocuri de locuințe, valoarea lucrărilor ridicându-se la peste 24 de milioane de lei. Este vorba de blocurile din loturile ”Bistrița 18” și ”Bistrița 18.1”.

”Am dat ordinul de începere a lucrărilor pentru reabilitare energetică prin PNRR pentru alte nouă blocuri de locuințe, proiecte aferente loturilor 18 și 18.1”, a spus primarul Ioan Turc, miercuri, într-o conferință de presă.

În lotul Bistrița 18 intră blocurile de str. Arțarilor nr. 26, Colibiței nr. 2, 14 și 28, Piața Centrală nr. 34-36, str. Vasile Alecsandri nr. 17, str. Mesteacănului nr. 2, Intrarea Zorelor nr. 2, contractul fiind de peste 20 de milioane de lei.

Lotul ”Bistrița 18.1” include blocurile de pe str. Arțarilor nr. 22, valoarea contractului fiind de circa 4 milioane de lei.

5 comentarii

 • Bani publici, aruncați pe apa sâmbetei, alimentând părerea că statul trebuie să ne dea și să ne șteargă la kurr !
  Blocuri în fața cărora nu mai încap limuzinele bengoase, ai căror proprietari dețin conturi și proprietăți grase, le izolează primăria pe datorie publică.
  Identificați adevărații necăjiți – nu populimea votantă ”cum trebuie” și sprijiniți-i consistent pe aceștia, iar în rest obligați asociațiile d e proprietari să igienizeze și estetizeze fațadele de blocuri la standardele impuse. Pentru ceilalți proprietari de casa sau blocuri, cine suportă angaralele ?
  Nu este discriminare ?
  Politică populistă în spiritul asistaților sociali până și la fasolea de la defilare.
  Stat eșuat !

  17
  13
 • Mda..nici o logica….se ofera reabilitari unde sunt multe voturi…..avem blocul de pe st o iosif de 10 ani cu dosarul facut pe degeaba…aicea clar se pierd voturi:))

  6
  1
  • Puneți mana, strângeți bani și izolați….sunteți proprietari și trebuie sa va faceți singuri, nu prin metode populiste ale autorităților…

   9
   2
 • Caminul de l pe Somesului are cazut acoperisul ploa in casa la oameni dar pentru ala nu se gasesc fonduri ,bine ca le faceti pe cele care sunt bune !!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS