Social

Încă o profesoară a trecut poarta veșniciei. ”Rămâne în urmă efortul unui dascăl și vocația unui om”

Încă un cadru didactic a părăsit această lume mult prea devreme. Este vorba despre profesoara de chimie Liliana Horj, care preda la Școala Gimnazială ”Grigore Silași” din orașul Beclean.

Liliana Horj a studiat chimie la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” (promoția 1996) după ce a absolvit Liceul ”Andrei Mureșanu”. Era căsătorită cu Ioan Horj.

”Cu profundă durere în suflet ne despărțim astăzi de colega noastră Horj Liliana, care, cu multă dăruire și răbdare, a deslușit tainele fizicii și ale chimiei atâtor generații de elevi. Rămâne în urmă efortul unui dascăl de vocație și amintirea unui Om, care a fost mereu alături de colegii și elevii săi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Drum bun spre ceruri, Lili!”, a scris pe Facebook școala.

O fostă elevă a notat: ”Ne-a fost ca o mamă în cei 4 ani de școală,o persoană bună, cu suflet cald, mereu cu zâmbetul pe buze, înțelegătoare, deși nu mereu clasa a-8-C o făcea mândră, dar mereu ne înțelegea și ne ierta, chiar dacă uneori greșeam, mereu încerca să ne corecteze și să ne îndrepte spre drumul cel mai bun. Pentru noi a rămas Doamna Dirigintă, deși deja suntem fiecare în clasa a 9- a, mereu va rămâne Diriginta noastră, persoana aceea care ne era alături mereu! Să stiți că mereu o să ramâneți în sufletul nostru. Am avut multe de învățat de la dumneavoastră și mă bucur că v-am avut ca dirigintă.O să ne vegheați de sus!😭Drum lin spre cer!😭❤Dumnezeu s-o ierte!Odihnă veșnică!❤

Etichete

14 comentarii

 • Inchideti dracului scolile criminalilor! o sa apara un postac al guvernului 0 si o sa spuna vaccinati-va! raspuns: oricat v-ati vaccina nu ai certitudine ca nu poti ajunge la ATI! PAI CE FACEM???? mai important sa vii sa te chinui sau sanatatea?

  • Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
   Sa nu inchida nimic, lasa sa isi faca treaba selectia naturala…cei ce aleg sa aiba sansa la viata se vaccineaza si au dreptul al o viata normala, fara restrictii si fara scoli inchise, iar cei ce aleg sa isi riste viata raman la voia Domnului…

  • Liliana a fost operată pe cord deschis in urmă cu 2 săptămâni, ieri in timp ce vorbea cu medicul si colega de salon a făcut primul stop cardiac, in salon unde era internată pe cardio, apoi a fost dusă pe terapie intensivă si intubată. Au chemat elicopterul dar din păcate inima ei a cedat… Stiu absolut toate detaliile pt că ni s-a cerut ajutor in rugăciune pt ea imediat după primul stop cardiac 😔
   Asa că să nu îndrăzniți să faceți vreo legătură intre moartea acestei femei si Covid

  • Nu mai vorbiți în necunoștință de cauză! Decesul colegei noastre NU are legătură cu Covid-ul. Nu mai terfeliți oameni, doar de dragul de a vă auzi vorbind!!

  • @gheorgita bine, nu zicem că întrebarile tale idioate nu își au rostul aici, dar ești vaccinat împotriva prostiei?
   Cum vă găsiți să comentați aiurea și să vă băgați în seamă!

 • Dimpotrivă , rugăciunea a funcționat . Persoana moarta pt tine , e undeva unde tu nu o sa ajungi . Fiindcă te asemeni cu dobitoacele fără rațiune .

 • Macar atunci când discutăm despre moartea unui dascăl, din respect pentru familia ei dar și pentru ceea ce ar trebui să reprezinte scoala, sa nu folosim termeni precum „dobitoace, prosti, ….”!
  Respectul si buna cuviință nu au legatura cu vaccinul, cu Covidul, cu trambitele sau cu guvernul!
  Condoleante familiei doamnei profesor!

 • Neguvernat ,da .Daca guvernul ar fi achizitionat medicamente pe care sa le gasim la farmacie pe baza de reteta de la medicul de familie nu ar mai fi spitalele pline.Daca pentru cazurile grave ar fi fost achizitionate medicamente suficiente nu ar muri asa multi oameni.Pentru a evita discutiile fara sens sunt vaccinata.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.