Actualitate

Încă un cadru didactic și-a pierdut viața după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19

”Din păcate astăzi, de Ziua Mondială a Educației, vă anunțăm cu regret că ne luăm rămas bun de la încă un cadru didactic ce își continuă misiunea de educator printre îngeri. Colega noastră Luminița Căluș, profesoară pentru învățământul primar la Grădinița cu program prelungit nr. 1 Năsăud, a pierdut lupta cu virusul nemilos. Drum bun spre ceruri, Luminița!”, a transmis Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud.

Luminița Căluș avea numai 41 de ani și era mama a doi copii.

Săptămâna trecută, Daniela Buiea, profesoară de limba și literatura română la Liceul Teoretic ”Solomon Haliță” Sîngeorz-Băi, a decedat la numai 39 de ani după ce a făcut o formă gravă de Covid-19, nefiind vaccinată.

Etichete

4 comentarii

 • Profesorii obligatoriu vaccinati.
  Parinti aveau obligatia morala sa se vaccineze.
  Copiii doar testati -asa cum se incearca.
  Daca un copil se infecta, chiar daca mergea acasa, ar fi avut parintele care sa il ingrijasca acasa (doar nu mergi in spital numai ca esti pozitiv) si cu ajutorul medicului de familie faceau tratament. Parintele nu ar fi avut asa mari riscuri fiind vaccinat, ar fi facut mai mult pentru ingrijirea copilului decat face o asistenta in spital (exceptie cazuri mai grave).
  Un asemenea scenariu, cu parinti toti vaccinati, ar fi fost ideal ptr a face scoala mai mult fizic decat online.
  Poate asa nu aveam nici profesori decedati.
  Dumnezeu sa o odihneasca.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.