Recomandări Social

Incendiu la o gospodărie din Archiud. O femeie a fost găsită moartă

Un incendiu a izbucnit la un imobil dintr-o gospodărie din localitatea Archiud, comuna Teaca. Au intervenit în primă instanță SVSU Teaca cu două echipaje de pompieri voluntari, cu autospeciale de stingere, precum și un echipaj de pompieri cu autospeciala de stingere din cadrul Detașamentului Bistrița.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite de către echipajele Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Teaca.

Echipajele de intervenție au evacuat dintr-o încăpere o femeie în vârstă de 86 de ani, din păcate, fără semne vitale. Victima nu prezenta arsuri în urma incendiului.

În urma incendiului au fost afectate aproximativ jumatate din acoperișul imobilului în care a fost găsită femeia, precum și o parte din tavanul încăperii respective, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

”În urma unui incendiu izbucnit în localitatea Archiud, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru ucidere din culpă și distrugere din culpă. Din primele date, la anexa unui imobil din localitate a izbucnit un incendiu. De asemenea, o femeie, în vârstă de 86 de ani, a fost găsită în stare de inconștiență, fiind ulterior declarat decesul acesteia. Polițiștii vor dispuse necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului. Cercetările sub continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS