Actualitate

Încep lucrările la pistele de cicliști pe încă trei străzi

În vederea continuării obiectivului de investiții ”Amenajare piste de cicliști în municipiul Bistrița – etapa I”, Primăria Bistrița anunță începerea lucrărilor pentru pregătirea infrastructurii amenajării pistelor de cicliști pe str. Panait Cerna, de la intersecția cu B-dul Independenței până la sensul giratoriu de la intersecția cu str. Axente Sever.

Concomitent cu lucrările de pe str. Panait Cerna, vor începe și lucrările pentru amenajarea pistelor de cicliști pe Aleea Șieului și Aleea Sălciilor.

Lucrările pentru amenajarea pistelor de cicliști se vor desfășura în perioada 21 septembrie – 21 noiembrie, perioadă în care va fi afectată atât circulația, cât și accesul la proprietăți.

Pe str. Panait Cerna, în anumite perioade ale zilei, se vor impune anumite restricții de circulație.

Participanții la trafic și pietonii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la restricțiile de circulație.

Municipalitatea derulează cu bani europeni (peste 21 de milioane de lei) proiectul ”Amenajare piste de cicliști în municipiul Bistrița – etapa I”, pe 28 de străzi (26,056 km): 1 Decembrie, Avram Iancu, Grănicerilor, Ghinzii, C. R. Vivu, Vasile Lupu, Tudor Vladimirescu, Cimitirului, Crinilor, Ioan Slavici, Subcetate, Drumul Cetăţii, Drumul Dumitrei Vechi, Dimitrie Cantemir, Eroilor, Împăratul Traian, Valeriu Branişte, Aleea Sălciilor, Petru Maior, Al. Odobescu, Ioan Raţiu, Codrişor/Victor Onişor, Alba Iulia, Aleea Şieului, Panait Cerna, Gheorghe Pop de Băseşti, Axente Sever și Garoafei. Vor fi amplasate șapte stații de închiriere a bicicletelor (Parcul Municipal Bistrița, Piața Mihai Eminescu, Parcul din zona Han, str. Cuza Vodă, str. Poligonului, Parcul din zona Big și str. Calea Moldovei), dintre care 2 vor fi dotate și cu biciclete electrice, stații care au în componență terminale inteligente, stații de andocare pentru cele 175 de biciclete. Lucrările sunt executate de firma CML.RO.

https://www.facebook.com/primariamunicipiuluibistrita/posts/219496960219137

15 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS