Actualitate

Incredibil, dar adevărat. Un sicriu frigorific în care se afla un cadavru a explodat

În satul Pinticu Tecii din comuna Teaca s-a petrecut ceva incredibil, dar cât se poate de adevărat. Un sicriu în care se afla cadavrul unui tânăr de 36 de ani a explodat din cauza unui scurtcircuit la capac.

Decedatul era un tânăr din localitate care a murit zilele trecute, iar familia, una destul de înstărită, nu a vrut să-l ducă ducă la capelă și l-a ținut acasă într-un sicriu cu capac frigorific, urmând să-l îngroape în acest sfârșit de săptămână. Astăzi însă s-a petrecut ceva incredibil și șocant. Sicriul cu mortul au luat foc, iar locuința de asemenea.

”Nu au vrut să ducă sicriul la capelă. L-au ținut acasă, într-un sicriu cu capac frigorific care a explodat. Mortul s-a carbonizat, a luat foc și casa”, au declarat pentru Timp Online surse locale.

Pompierii voluntari din Teaca au mers să stingă incendiul, însă acesta a fost lichidat de proprietari, se manifesta la nivelul unei încăperi în care se desfășura priveghiul.

”Au ars elementele combustibile din interiorul camerei. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de o defecțiune a sistemului de aer condiționat al sicriului”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița.

5 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.