Actualitate

Întâlnire cu Ioana Nicolaie și Mircea Cărtărescu, pe pietonalul Liviu Rebreanu

Bistrițenii sunt așteptați joi 22 iulie, ora 18.00, la terasa din fața Librăriei Humanitas de pe pietonalul Liviu Rebreanu, la o întâlnire cu scriitoarea Ioana Nicolaie și o discuție despre cel mai recent volum al său, „Tot înainte”.

Vineri 23 iulie, de la ora 18.00, este programată o întâlnire cu scriitorul Mircea Cărtărescu despre ediția 2021 a volumului „Nostalgia” și despre bestsellerul „Melancolia”.

Ioana Nicolaie, soția lui Mircea Cărtărescu, este originară din Sângeorz-Băi, acolo unde a și avut loc, anul trecut, cununia religioasă.

3 comentarii

    • Era mult mai potrivită acest eveniment într-um liceu sau la Universitatea la Apolo de cât printre crâşmele de pe pietonal.

  • Nea Cartarescu poate sa zgrepțăne inca 20 de tomuri ca tot intelectualul lui Băsescu ramîne. Un rahat care sustinea dictatura mascata si abuzurile din zona „culturala”. El si marțafoii aia doi de Pleșu si Liiceanu. Toti sint excelente exemple de caractere cu infecție, irecuperabili si care ne provoaca voma. Vad ca nea Carterescu a prins ceva sotie trofeu, ceva de vis pentru el, un expirat. Aștia sint asa zișii intelectuali, la pereche cu timpurile bolnave pe care le traim.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS