Actualitate

Întâlnire de gradul 0 pentru ”dezghețarea” fotbalului bistrițean

Oameni de fotbal (antrenori, jucători, foste glorii) din Bistrița se vor așeza la aceeași masă cu oameni de afaceri și factori de decizie pentru a încerca să găsească o soluție de salvare a fotbalului bistrițean, divizat acum în mai multe tabere. Ca echipe, FC Bistrița activează în Liga a III-a și este pe loc retrogradabil, în timp ce Academia de Fotbal Gloria ocupă locul 2 în Liga a IV-a.

Tema întâlnirii va fi, mai concret, formarea unei singure echipe puternice de fotbal la Bistrița, care să reprezinte orașul, și găsirea de surse de finanțare, a declarat pentru Timp Online președintele FC Bistrița, Florin Sângeorzan, care îi cheamă la această ”masă rotundă” pe toți cei care vor să contribuie la scoaterea fotbalului bistrițean din criză.

Au fost sau vor fi invitați până la ora întâlnirii de joi 26 ianuarie, ora 16.00, de la Hotel Krone, președintele CJ Radu Moldovan, primarul Ovidiu Crețu, prefectul Ovidiu Frenț, viceprimarii Cristian Niculae și Gelu Muthi, administratorul public al municipiului, George Avram, președintele AJF Bistrița-Năsăud Dan Jiga, oameni de afaceri, printre care Florin Urîte, Paul Oprea și Gavril Mureșan, foști conducători ai Gloriei Bistrița precum Răzvan Grec, Alexandru Hatfaludi, Vasile Urs, foste glorii, antrenori și jucători – Gabi Balint, Victor Ciocan, Grigore Butuza, Gheorghe Hurloi, Adrian Florea, Aurel Nalați, Eugen Voica, Valer Săsărman, Dorel Zegrean, Dinu Vlad, Dan Matei, Sergiu Costin, Alin Chibulcutean, Adrian Nalați, Doru Ilieș.

Rămâne de văzut câți dintre ei vor da curs invitației și dacă vor ajunge la un consens privind viitorul fotbalului în Bistrița, înghețat în acest moment precum stadionul unde în trecut suporterii au fost martori ai atâtor și atâtor succese.

3 comentarii

  • Dacă in fruntea mesei se află F.Singeorzan atunci copilul sa născut mort.De ce e in stare acest individ am văzut.Jucători mintiti si neplatiti,sponsori tepuiti.Cum să meargă acolo primarul sau presedintele CJ când F.S.declara că îi dă in judecata pe amândoi și le cere despăgubiri de un milion de euro?.Dacă întîlnirea o convoacă presedintele,primarul sau Jiga mai sunt șanse,altfel….zero
    PAREREA MEA!

  • Nu mai intereseaza pe nimeni aceasta AFACERE mai mult ca ‘dubiosa”, care este acum fotbalul.

    Candva fotbalul a fost un sport acum este doar o afacere urat mirositoare. Aceasta cel mai bine poate observa cand poti sa admiri nestigherit tribunele goale cand te uiti la un meci. Un copil a spus candva ca daca ‘numai familile jucatorilor ar fi venit la meci ar fi fost mai multi spectatori in tribuna decat sunt acum’.

    Asa ca mai bine ziaristii ar scrie despre sporturi mult mai serioase, un exemplu in aceste zile ar fi tenisul de masa.

    Lasa-ti prostiile.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS